Baseball sapka hímzés Táborhegy

Baseball sapka hímzés Táborhegy

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Táborhegy körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és rögtön kapcsolatba léphet velünk anélkül, hogy be kellene ütnie a központi számunkat.

gépi hímzés Táborhegy

Egyedi pulóver gépi hímzése Táborhegy vonzáskörzetében kis mennyiségben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak szeretné egységes ruházatban megjelentetni alkalmazottait, akkor a legjobb gondolat a saját céges emblémával ékesített, hímzett ing és hímzett sapka.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének különleges arculatot kölcsönözni a csapatuknak, hasonlóképpen kitűnő döntés a saját logóval ellátott, hímzett póló és egyéb hímzett ajándékok.

reklám póló hímzése Táborhegy

A pulóver hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha időtálló, egyben látványos emblémával díszítené a szóban forgó ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportolók gyakori megrendelése futball mezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.
Táborhegy

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű gépsorokat alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és azt lehet mondani, hogy tetszőleges tónusban . A gépi hímzés attraktív és hosszú élettartamú megoldás, nem halványul el.
Ügyfeleink egyéni kéréseinek megfelelően különleges gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pulóverekre.
logóval hímzett póló Táborhegy
Hangsúlyozzuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól tökéletes minőségű nyersanyagokat veszünk, és hímzőgépeink is szűntelen ellenőrzés alatt vannak, valamint a több évtizednyi tapasztalat is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A pólókon kívül tevékenységi körünkbe tartozik a felvarró készítés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk pompás külalakban, elfogadható áron.

Pólóhímzés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a darabszámtól. Szívesen vesszük a legtöbb esetben a saját igényeire testre szabott árajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha formaruha hímzésről van szó, akkor a legjobb helyre fordult, törzsvásárlóink óriási darabszámban vásárolnak nálunk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Táborhegy
A megvásárolt termékeket akár térítésmentesen is kiszállítjuk kielégítő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Táborhegy – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés gyártása a dizájn után általában néhány napig tart. Amennyiben pl. a kért ajándék alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, követelménye alapján vállaljuk a beszerzést is, ekkor pár nappal meghosszabbodik a tipikus elkészítési idő.
Az átvétel lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, nagy rendelési mennyiség esetén grátisz szállítjuk ki.
Személyes átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, azonban – kiváltképpen nagyobb tétel esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Táborhegy

 • törölköző hímzés akár azonnal Táborhegy
 • ballagási batyu hímzés Táborhegy
 • egyedi sapka tervezés Táborhegy
 • céges póló hímzés Táborhegy
 • céglogó hímzés Táborhegy
 • egyedi póló hímzése géppel Táborhegy
 • felvarrók olcsón Táborhegy
 • köntös hímzés Táborhegy
 • galléros póló hímzése Táborhegy
 • hímzett embléma Táborhegy
 • kabát hímzés Táborhegy
 • mellény hímzés Táborhegy
 • névre szóló ajándék hímzés Táborhegy
 • póló feliratozás olcsón Táborhegy
 • egyedi pulóverek pároknak Táborhegy
 • sport mez feliratozás Táborhegy
 • szöveghímzés törölközőre Táborhegy
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Táborhegy

hímzett felvarrók, emblémák Táborhegy
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Táborhegy vonzáskörzetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!