Munkaruha hímzés

A hímzett munkaruházat ma már a céges marketing elengedhetetlen része, amelyet munkaruha hímzés szolgáltatásunkkal kínálunk. Lehet, hogy Ön kínálja a legjobb szolgáltatást a környéken, de ha külseje ezt nem tükrözi méltóképpen, az emberek joggal feltételezhetik, hogy nem az Ön cége a legjobb választás.

Hímzett munkaruházat | Márkás egyenruhák | Hímzett pólóingek

A Baan Design célja, hogy minőségi hímzett logókat, korrekt áron, magas színvonalú ügyfélkiszolgálás mellett nyújtson. Minden hímzésünket saját magunk végezzük, ami lehetővé teszi számunkra a teljes minőségellenőrzést, bármikor tájékoztatni tudjuk, hogy mikorra várhatja az elkészült termékeket.

Budapest vonzáskörzetében örömmel szolgáljuk ki az Ön igényeit is.

Hímzett munkaruházat

Személyre szabott hímzés – egyedi pólóingek

A hímzett márkajelzéssel. logóval személyre szabott ruhadarabok választásának egyik fő jellemzője a professzionális megjelenés, amely jól illik munkaruházathoz, sportruházathoz és általában bármilyen rendezvényhez, ahol jó benyomást akar kelteni!

Hímzett munkaruházat

A hímzés hosszú élettartamú, így nagyszerű munkahelyi egyenruhákhoz vagy akár sportfelszerelésekhez, ahol a ruha erős használatnak és igénybevételnek van kitéve, így a hímzett munkaruházat praktikus választás: a hímzett pólóingek például nagyon kelendők.

Ügyfeleink számára tetszőleges ruhadarabot hímzünk, elsősorban közepes vagy nagyobb mennyiségű rendeléseket veszünk fel. Kis tételben egyedi megbeszélés tárgya az igény, áraink nagyobb megrendelés esetén lényegesen kedvezőbbek.

Márkás egyenruhák

A mellrész hímzése mellett ujjakat, gallérokat, zsebeket, vagy akár a ruhadarabok hátát is hímezzük. Bárhová felhímezzük a logóját, ahová szeretné, és mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk egyedi igényeinek. Szeretne valami személyesebbet, mint csak egy logó vagy márkajelzés? Minimális felár ellenében neveket vagy monogramokat is hímezhetünk a ruhadarabokra.

Tekintse meg referenciáinkat. Ha nem tudja, hogy milyen ruhadarab felelne meg leginkább az Ön igényeinek, szívesen adunk néhány javaslatot, ezért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az igényeit.

Mivel a munkaruháknak általában sok zsebe, cipzárja és egyéb varrása lehet, ami esetleg megnehezíti az anyagra történő közvetlen hímzést, gyakran más megoldásokat kell találni. Ebben az esetben lehetőség van úgynevezett felvarró készítésre, amikor a hímzést egy, a munkaruha anyagával azonos vagy ahhoz nagyon hasonló anyagra visszük fel, körbehímezzük azt, majd a munkaruhára vagy egyéb termékekre erősíthető.

céglogó hímzés

A felerősítés történhet tépőzárral vagy egy speciális ragasztóval ellátott fóliával. Természetesen mindkét megoldás tartós, a tépőzár előnye, hogy a felvarrt logó bármikor átvihető egy másik textilre, míg a ragasztófólia hosszú élettartamot garantál, mivel kifejezetten erre a célra kifejlesztett, ipari anyagokkal dolgozunk

A munkaruha hímzés ára a darabszámtól, a hímzendő motívum méretétől és a hímzett logó termékre történő felvitelének technikájától függ.

Egységes arculat céglogó hímzéssel

A munkaruhahímzés az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy egy vállalat egységes arculatot mutasson az ügyfelek, potenciális megrendelők felé.

A céglogó hímzés tartós, nem kopik, és nagyon elegáns, modern módja az arculat megjelenítésének. A cég logójának tehát mindenhol ott kell lennie, ahol a vásárlók vagy érdeklődők láthatják! A céglogó hímzés erre lehetőséget ad Önnek pólókon vagy munkaruhákon, vagy alkalmazottai ruházatán.

Jelenleg ez a legideálisabb, hosszú távú megoldás arra, hogy a cég emblémáját, mottóját vagy egyéb jellemzőit egy ruhadarabra helyezze. Ráadásul a gépi hímzés tartós, esztétikus, strapabíró, és ha a megfelelő anyagra készítik, hozzáértő módon, akkor sok-sok évig jó állapotban marad.

Milyen ruhadarabot lehet géppel hímezni?

Némi túlzással szinte bármilyen anyagra lehet gépi hímzést készíteni. Például a legtöbb normál anyagú póló vagy törölköző alkalmas a gépi hímzés készítésére. Természetesen érdemes jobb minőséget választani, mind a gépi hímzés minősége, mind a tartósság miatt, a jó anyagú munkaruha, póló, fejfedő, törülköző vagy akár nadrág is lehet. Pamuttermékek esetében a ruhadarab súlyának ideális esetben legalább 200 g/m2 -nek kell lennie.

Vállalati ruha hímzés

Póló felirat készítés – ideális marketing eszköz

Manapság például egyre több építőipari és szolgáltató cég viselteti alkalmazottaival a cég logójával ellátott pólókat, gyakran a cégen kívüli munkavégzés során is. Ezzel nemcsak a céget képviselik, hanem népszerűsítik is azt. Ha egységes ruházattal szeretné felhívni a figyelmet cégére és annak szolgáltatásaira, rendeljen tőlünk feliratos pólót!

A pólófeliratozással széles körben népszerűsítheti vállalkozását, hiszen az emberek bárhol megláthatják az alkalmazottakat (utcán, boltban), és talán olyanok is igénybe veszik majd szolgáltatásait, akikre nem is számított. A póló felirat készítése hasonlóan hatékony eszköz lehet, mint egy cégautó felmatricázása: váratlan megbízásokat is hozhat, és csak egy egyszeri költsége van.

Ha pólófeliratozásról van szó, igényes és kényelmes felsőket készítünk ügyfeleink számára, amelyek évekig viselhetők. Ügyfeleink közül sokan ajándékozzák ezeket a feliratos pólókat a hozzájuk látogató, kiemelt ügyfeleknek.

Személyre szabott hímzett céges ruha?

A munkáinkat nem adjuk ki alvállalkozóknak. Ha megrendelést ad le nálunk, biztos lehet benne, hogy azt valóban mi fogjuk elkészíteni. Ez a mai világban akár furcsán is hangozhat, de nem ritka, hogy a cégek a munkájuk egy részét (vagy nagy részét) kiszervezik, ami azt jelenti, hogy a tényleges hímzést teljesen más végzi. Ez sajnos nem mindig mutat a minőségi munkavégzés irányába.

Bármikor készséggel tájékoztatjuk a rendelése előrehaladásáról és arról, hogy mikorra számíthat a termék kiszállítására. Fontosnak tartjuk, hogy szeretjük a munkánkat, és törekszünk a tökéletes minőségre. Hiszünk abban, hogy ha valaki élvezi a munkáját, akkor jobb is lesz benne, így a hímzés iránti szenvedélyünk feltétlenül minőségi termékeket jelent az Ön számára.

Várjuk megtisztelő ajánlatkérését vagy érdeklődését elérhetőségeink valamelyikén!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!