Neves köntös hímzés Rákoskeresztúr

Köntös hímzés Rákoskeresztúr

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Rákoskeresztúr területén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és azonnal kapcsolatba léphet velünk anélkül, hogy be kellene pötyögnie a telefonszámunkat.

póló hímzés ügyfélszolgálat Rákoskeresztúr

Névre szóló munkaruha gépi hímzése Rákoskeresztúr övezetében kis tételben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy mindössze egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legokosabb elképzelés a saját céges logóval díszített, hímzett egyenruha és hímzett fejfedő. Minőségi gépi hímzett termékek. Egyedi gépi hímzés. Céglogó hímzés.
Ha tagja egy motoros klubnak, és szeretnének egyedi külsőt biztosítani a szervezetüknek, szintúgy nagyszerű gondolat a saját logóval ékesített, hímzett ing és egyéb hímzett felvarrók.

hímzett póló Rákoskeresztúr

A póló hímzés az egyik legjobb választás, ha strapabíró, egyszersmind látványos emblémával tenné szebbé a konkrét ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportolók rendszeres megrendelése futball mezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű hímző berendezéseket működtetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és csaknem bármilyen árnyalatban beszerezhető. A gépi hímzés pompás és strapabíró technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyéni igényeinek megfelelően specifikus gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
hímzett póló Rákoskeresztúr
Szeretnénk kiemelni, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért partnereinktől kifogástalan minőségű nyersanyagokat vásárolunk, és a hímzést végző gépsoraink szintén szűntelen felülvizsgálat alatt vannak, továbbá a 25 éves szakmai múlt is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A pólókon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk szép kinézettel, elfogadható áron.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és a gyártás során is függ az adott terméktől és a tétel nagyságától. Szívesen vesszük mindenkinél az egyedi árajánlat adását.
Ne feledje, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszatérő kuncsaftjaink hatalmas mennyiségekben vásárolnak nálunk pl. póló hímzéseket.
baseball sapka emblémázás Rákoskeresztúr
Megrendeléseit akár szállítási díj nélkül is is elvisszük az Ön által megjelölt helyre kielégítő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Rákoskeresztúr – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése tervezés után általában néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a megrendelt termék alapanyaga nincs éppen raktáron, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ekkor pár nappal meghosszabbodik a tipikus gyártásidő.
A termék átadása lehetséges úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén térítésmentesen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, viszont – elsősorban nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Rákoskeresztúr

 • törölköző hímzés akár azonnal Rákoskeresztúr
 • ballagási batyu hímzés Rákoskeresztúr
 • baseball sapka emblémázás Rákoskeresztúr
 • céges ing hímzés Rákoskeresztúr
 • cég embléma hímzés Rákoskeresztúr
 • póló minták hímzése géppel Rákoskeresztúr
 • felvarró tervezés Rákoskeresztúr
 • köntös hímzés Rákoskeresztúr
 • galléros póló hímzése Rákoskeresztúr
 • hímzett céglogó Rákoskeresztúr
 • kabát hímzés Rákoskeresztúr
 • ing hímzés Rákoskeresztúr
 • névre szóló ajándék hímzés Rákoskeresztúr
 • póló feliratozás olcsón Rákoskeresztúr
 • kapucnis pulóver feliratozás Rákoskeresztúr
 • sport mez feliratozás Rákoskeresztúr
 • szöveg hímzése Rákoskeresztúr
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Rákoskeresztúr

hímzett logó, felvarró embléma Rákoskeresztúr
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Rákoskeresztúr körzetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

2 thoughts on “Neves köntös hímzés Rákoskeresztúr”

 1. Buzsáki anita

  Tisztelt cég!
  Érdeklődnék, hogy 1 vagy 2 darab névre szóló köntös tudnak e még vállalni karácsonyig személyes átvétellel? Köszönettel
  Buzsáki Anita

  1. Gépi hímzés

   Kedves Anita!

   Sajnos idénre már nem tudunk több munkát vállalni.

   Békés ünnepeket kívánunk!
   A Baán Hímzés csapata

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!