Zászló hímzés Solymárvölgy

Zászló hímzés Solymárvölgy

Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Solymárvölgy térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha konkrét kérdése van, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és azonnal tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a számunkat.

mez feliratozás Solymárvölgy

Egyedi munkaruha gépi hímzése Solymárvölgy környékén kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak formaruhát szeretne bevezetni a vállalatán belül, akkor praktikus választás a saját céges emblémával ékesített, hímzett munkaruha és hímzett köpeny.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének sajátos stílust biztosítani az egyesületüknek, hasonlóképpen ideális döntés a csapatnevekkel ellátott, hímzett ing és egyéb hímzett felvarrók.

póló hímzés géppel Solymárvölgy

A mez hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha hosszú élettartamú, egyszersmind mutatós felirattal látná el a kívánt ruhadarabokat.
Vállaljuk továbbá baseball sapka hímzését is.
Sportolók rendszeres megrendelése focimezek számozása és trikók készítése is.
Solymárvölgy

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, programozható gépsorokat alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és úgyszólván bármilyen színben beszerezhető. A gépi hímzés dekoratív és időtálló technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyedi igényeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pólókra.
hímzett kapucnis pulóver Solymárvölgy
Hangsúlyozzuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így beszállítóinktól elsőrendű minőségű nyersanyagokat vásárolunk, és hímző berendezéseink is folyamatos felülvizsgálat alatt vannak, továbbá a 25 éves jártasság is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A munkaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a ballagási tarisznya hímzés, különböző névre szóló ajándékot elkészítünk pompás kinézettel, elfogadható áron.

Pólóhímzés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Preferáljuk mindenkinél az egyedi árajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, törzsvásárlóink hatalmas mennyiségekben vásárolnak nálunk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
baseball sapka hímzés Solymárvölgy
Vásárlását akár szállítási díj nélkül is is kiszállítjuk megfelelő tételszám esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Solymárvölgy – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése a dizájn után többnyire néhány napig tart. Ha pl. a megrendelt ing nyersanyaga nem rögtön hozzáférhető, igénye szerint vállaljuk a beszerzést is, ekkor pár nappal meghosszabbodik a szokásos gyártásidő.
Az átvétel történhet úgy, hogy bejön hozzánk, nagy rendelési mennyiség esetén díjtalanul szállítjuk ki.
Személyes átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, azonban – elsősorban nagyobb mennyiség esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Solymárvölgy

 • egyedi hímzett ajándékok Solymárvölgy
 • ballagási tarisznya készítés Solymárvölgy
 • baseball sapka hímzés Solymárvölgy
 • céges ing hímzés Solymárvölgy
 • céglogó hímzés Solymárvölgy
 • egyedi póló hímzése géppel Solymárvölgy
 • felvarró tervezés Solymárvölgy
 • köntös hímzés Solymárvölgy
 • galléros póló hímzése Solymárvölgy
 • hímzett céglogó Solymárvölgy
 • kabát hímzés Solymárvölgy
 • mellény hímzés Solymárvölgy
 • névre szóló ajándék hímzés Solymárvölgy
 • póló feliratozás olcsón Solymárvölgy
 • pulóver feliratozás hímzéssel Solymárvölgy
 • sport mez feliratozás Solymárvölgy
 • szöveg hímzése Solymárvölgy
 • zászló hímzés Solymárvölgy

hímzett logó, felvarró embléma Solymárvölgy
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Solymárvölgy régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!