Rólunk

Gépi hímzés, céges póló hímzés, pólók feliratozása, minőségi hímzés

Kiváló minőségű, egyedi kialakítású pólók hímzése, céges pólók hímzése, gépi hímzés Budapest környékén, akár házhozszállítással is +36 70 413 6343.
Álmodja meg céges pólóját vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval vagy pulóverrel.
feliratos póló hímzés

Egyedi póló hímzése géppel nagy és kis tételben egyaránt.

Ha Önnek számít cégének megjelenése vagy csak szeretné egységes ruházatban megjelentetni alkalmazottait akkor legjobb választás a saját céges logóval ellátott hímzett póló, hímzett pulóver és hímzett sapka.
Ha Ön tagja egy motoros, airsoft vagy egyéb hobbyval, sportokkal kapcsolatos csapatnak és szeretnének egyedi megjelenést biztosítani csapatuknak szintén kiváló választás a csapatnevekkel vagy saját logóval ellátott hímzett póló és egyéb hímzett ruhadarabok, felvarrók.
A póló hímzés az egyik legjobb választás, ha tartós és egyben esztétikus logóval vagy felirattal díszítené a kívánt ruhadarabokat. Vállaljuk továbbá mez hímzését, névre szóló törülközők elkészítését, baseball sapka hímzését is.
Sportolók visszatérő megrendelése focimezek számozása és trikók készítése is.
céges reklám póló hímzése

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, programozható hímzőgépeket használunk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál poliészter vagy viszkóz, és gyakorlatilag bármilyen színben elérhető. A gépi hímzés esztétikus és tartós technológia, nem kopik, nem halványul el.
Ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pólókra, pulóverekre.
Fontosnak tartjuk, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat vásárolunk, és hímzőgépeink is folyamatos ellenőrzés alatt vannak továbbá a 25 éves tapasztalat is segít a jó minőség elérésben.
A pólókon kívül foglalkozunk zászló hímzéssel, felvarró készítéssel, ballagási tarisznya hímzéssel mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk ízléses, szép kivitelben kedvező áron.
törölköző hímzés

Pólóhímzés árak

Preferáljuk mindenkinél a saját igényeire testreszabott árajánlat készítését. Az árak a tervezés és a hímzés során is függnek az öltésszámtól és a darabszámtól.
Ne feledje, ha póló csináltatásról van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszajáró ügyfelek nagy tételben rendelnek tőlünk póló hímzéseket.
Megrendeléseit akár ingyen is kiszállítjuk megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

A hímzett termék kiszállítása, átvétele, fizetési feltételek

A termék elkészítése tervezés után általában 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha a megrendelt termék alapanyaga nincs éppen raktáron, akkor kérésére vállaljuk a beszerzést is, ekkor néhány nap a jellemző időtartam.
Az átvétel lehetséges személyesen, nagy tétel esetén ingyen szállítjuk ki.
Személyes átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, de – főleg nagyobb mennyiség esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.
Kapcsolat:
info@baanhimzes.hu
Tel: +36 70 413 6343
Gyártóüzemünk Kerepesen van.