Egyedi mez feliratozás

Az egyedi mez feliratozás olyan szolgáltatásunk, amelynek során egy mezt vagy pólót személyre szabottan emblémával, névvel, számmal vagy egyéb grafikával látunk el. Ez lehetőséget ad arra, hogy egy sportmezen vagy egyéb ruhadarabon személyessé tegyük a megjelenést, például egy játékos nevének és számának, illetve az egyesület logójának, címerének, emblémájának hímzésével.

Az ilyen egyedi feliratozásokkal a sportolók és a csapatok megjelenése is exkluzívabbá válik, és a szurkolók is büszkén viselhetik a csapatuk színeit és jelképeit.

Baan-Design hívása

Mezek, pólók, pulóverek, és melegítők díszítését vállaljuk, akár hozott termékekre is. Emellett egyedi mezek és pólók készítését is vállaljuk cégek, sportegyesületek, alapítványok és iskolák számára!

Mez feliratozás sportolóknak

A sportolók számára az egyedi mez feliratozás egy nagyszerű módja annak, hogy kiemelkedjenek a tömegből. A játékosok neve és száma hímzés formájában a mez hátára kerülhet, míg az egyesület logója vagy címere a mellkasra. A személyre szabott megjelenés segíthet a játékosoknak abban, hogy azonosulni tudjanak a csapatukkal, és motivációt nyújtson számukra a pályán, ezen kívül a jatékosok megkülönböztethetők legyenek a pályán.

egyedi mez feliratozás

Mez feliratozás szurkolóknak

A szurkolók számára az egyedi mez feliratozás egy tökéletes módja annak, hogy kifejezzék a szeretetüket a kedvenc csapatuk iránt. A csapat logója vagy címere hímzés formájában a mezre kerülhet, míg a szurkoló neve és száma szintén hímzett formában jelenhet meg. Ez a személyre szabott megjelenés segíthet a szurkolóknak abban, hogy büszkék legyenek a csapatukra, és kifejezzék a támogatásukat a mérkőzéseken.

sport mez feliratozás

Gyerek mez egyedi felirattal:

Mez feliratozás csapatoknak

A csapatok számára az egyedi mez feliratozás egy hatékony módja annak, hogy növeljék a csapatszellemet és az összetartást. A csapat logója vagy címere hímzés formájában az összes mezre rákerülhet, míg a játékosok neve és száma szintén hímzett vagy nyomtatott formában megjelenhet. A személyre szabott megjelenés kifejezi a csapategységet, és győzelemre ösztönöz.

Egyedi mez feliratozás lehetőségek

Az egyedi mez feliratozáshoz számos lehetőség áll rendelkezésre. A legnépszerűbb módszer a hímzés, amely tartós és élénk megjelenést kölcsönöz a meznek. A nyomtatás egy másik népszerű lehetőség, amely gyorsabb és olcsóbb, mint a hímzés.

A Baan-Design a gépi hímzést ajánlja, mint legigényesebb és legtartósabb megoldást.

Mi a jobb: a hímzés vagy a nyomtatás?

Egy hímzett minta, amelyet egyenesen a szövetbe varrunk, sokkal hosszabb ideig tart, mint egy szitanyomás, amelyet a szövetre nyomtatnak. A szitanyomás egyik problémája, hogy a minta idővel megrepedhet és kifakulhat. Emiatt feltétlenül a hímzést ajánljuk.

Baan-Design hívása

Hogyan rendelhetem meg?

A mez feliratozás megrendelhető telefonon vagy e-mailen. Űrlapunkat kitöltve is leadhatja megrendelését.
  Kapcsolódó hímzés cikkek:

  2 thoughts on “Egyedi mez feliratozás”

  1. Pingback: Gyerek mez egyedi felirattal

  2. Pingback: Kosárlabda mez feliratozás

  Leave a Comment

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  error: Content is protected !!