Céges póló hímzés

A céges póló hímzés szolgáltatásunkat kis-, közepes és nagyvállalatok számára egyaránt ajánljuk. Modern gépekkel, rövid átfutással tudunk tervezni és hímezni számtalan anyagra egyéni mintákat.

céglogó hímzés

Miért válassza a Baán Design Bt.-t céges póló hímzéshez?

  1. Profizmus: elkötelezettek vagyunk, hogy professzionális és magas színvonalú hímzési szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfelünknek. Tapasztalt csapatunk a hímzésre specializálódott, végigvezetjük Önt a folyamaton, miközben szakértői tanácsokat adunk a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával kapcsolatban.
  2. Komoly szakmai háttér: több mint 10 éves tapasztalattal a csapatunk minden tagja szenvedélyesen törekszik arra, hogy a legjobb terméket készítsük el Önnek az egyedi igényei szerint. Biztos lehet benne, hogy nálunk prémium minőségű ruhadarabokat és hímzéseket kap.
  3. Folyamatos támogatás: hímzési szolgáltatásunkkal személyre szabott árajánlatot kap az Ön által kiválasztott ruhadarabok és a mennyiség alapján. Ez azt jelenti, hogy folyamatos kapcsolatban lehet egy tanácsadóval, aki a hímzési folyamatáról tájékoztatja Önt. Miután megkapta a megrendelését, továbbra is rendelkezésre állunk, hogy válaszoljunk minden további kérdésére, vagy hogy megszervezzék az ismételt megrendeléseket.
  4. Legmodernebb technológia: a Baán Design Bt. a digitális hímzőgépek felső kategóriáját használja, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyönyörű, professzionális és akár bonyolult mintákat hozzunk létre a lehető leggyorsabban ügyfeleink számára. A digitális hímzőgépek használatának legfőbb előnye, hogy a technológia újrateremti a hagyományos öltés látványát.
  5. Tartós ruhadarabok, gyorsan: a technológiának köszönhetően a termékeink vonzóak, emellett strapabíróak. Így minőségi, hosszú élettartamú ruhadarabokat kaphat saját maga, cége vagy ügyfelei számára. A digitális gépek használata gyors átfutást is lehetővé tesz, ami növeli versenyképességünket.
  6. Saját kivitelezés: munkánkat nem szervezzük ki, a hímzés teljes egészében házon belül történik. Biztosítani tudjuk a prémium minőséget minden ruhadarabnál, amely elhagyja a raktárunkat, de győződjön meg saját maga is arról, hogy ügyfeleinktől jogosan kaptunk kiváló értékeléseket.
munkaruha hímzés

Honnan tudom hogy a hímzés a legjobb a számomra?

  • A céges póló hímzés során egy személyre szabott mintát varrunk egy ruhadarabra, például egy pólóra. A póló minősége és sűrűsége alapvető fontosságú. Ez a ruhadarabon lévő futófelület húzása miatt van így – ez az egyik ok, amiért a pólóing hímzésát ajánljuk.
  • Különböző nyomtatási módszerek léteznek, de ha olyan egyedi megoldást keres, amely professzionális megjelenést és tartósságot biztosít, akkor a hímzés a legjobb megoldás.
  • A hímzés számos előnnyel jár, többek között professzionális megjelenést és érzetet biztosít, ezért melegen ajánlott pólóingek kiválasztása. A hímzés ellenállóbb és hosszabb ideig tart, mint más nyomtatási vagy feliratozási módszerek.
  • A hímzéssel rengeteg fonalszín közül választhat, és színt is tudunk egyeztetni. Réteges, bonyolult mintákat készíthet, amelyeket a ruhadarabokra varrathat – egy másik ok, amiért a pólóing hímzés rendkívül népszerű.

Ha nagyobb méretű mintát szeretne, vagy más anyagokkal szeretne dolgozni, javasoljuk, hogy egyeztessünk telefonon vagy személyesen.

reklám póló hímzése

Céges póló hímzés árak

Mivel az igények nagyon különbözőek, ezért egyeztetést követően tudjuk a legjobb árajánlatot elkészíteni pontosan az Ön igényeire. Kérem, hogy hívjon minket az egyeztetés érdekében!

Baan Hímzés hívása

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!