Ajándék hímzés Angyalföld

Ajándék hímzés Angyalföld

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Angyalföld térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és azonnal tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene gépelnie a központi számunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Angyalföld

Egyénre szabott munkaruha gépi hímzése Angyalföld térségében kis tételben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy csupán formaruhát szeretne bevezetni a vállalatán belül, akkor a legokosabb gondolat a vállalati emblémával díszített, hímzett pulóver és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy motoros klubnak, és szeretnének jellegzetes stílust kölcsönözni az egyesületüknek, szintúgy kiváló választás a csapatnevekkel ékesített, hímzett mez és egyéb hímzett mellény.

hímzett póló Angyalföld

A munkaruha hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha hosszú élettartamú, egyben pompás emblémával díszítené a kívánt öltözetet.
Ezen kívül elvégezzük névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportegyesületek gyakori megrendelése focimezek számozása, illetve trikók készítése is.

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, korszerű gépsorokat üzemeltetünk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és gyakorlatilag bármilyen színben megoldható. A gépi hímzés pompás és hosszú élettartamú eljárás, nem kopik el.
Ügyfeleink egyedi követelményeinek megfelelően specifikus gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pulóverekre.
hímzett póló Angyalföld
Szeretnénk kiemelni, hogy perspektivikusan gondolkodunk, ezért partnereinktől elsőrendű minőségű alapanyagokat szerzünk be, és hímző berendezéseink is állandó ellenőrzés alatt vannak, továbbá a negyed évszázados tapasztalat is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A pólókon kívül a vállalt szolgáltatások közé tartozik a felvarró készítés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk ízléses kivitelben, olcsón.

Pólóhímzés árak

A munkadíj a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kéréstől és a megrendelt termékek számától. Jobban szeretjük a legtöbb esetben a saját igényeire testre szabott ajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha póló csináltatásról van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszajáró ügyfelek hatalmas mennyiségekben rendelnek nálunk pl. póló hímzéseket.
hímzett baseball sapka Angyalföld
A megvásárolt termékeket akár ingyen is házhoz szállítjuk megfelelő tételszám esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Angyalföld – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése a dizájn után rendszerint néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kívánsága szerinti termék nyersanyaga nincs éppen raktáron, igénye szerint szívesen megvásároljuk, ilyen esetben 1-2 munkanappal növekszik a megszokott gyártásidő.
A termék átadása történhet úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén díjtalanul elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén általában készpénzes fizetés történik, de – leginkább nagyobb mennyiség esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Angyalföld

 • egyedi hímzett ajándékok Angyalföld
 • ballagási tarisznya hímzés Angyalföld
 • baseball sapka hímzés Angyalföld
 • céges póló hímzés Angyalföld
 • céglogó hímzés Angyalföld
 • egyedi póló hímzése géppel Angyalföld
 • vasalható felvarró Angyalföld
 • köntös hímzés Angyalföld
 • galléros póló hímzése Angyalföld
 • hímzett embléma Angyalföld
 • kabát hímzés Angyalföld
 • mellény hímzés Angyalföld
 • névre szóló törölköző Angyalföld
 • póló feliratozás olcsón Angyalföld
 • egyedi pulóverek pároknak Angyalföld
 • sport mez feliratozás Angyalföld
 • szöveghímzés törölközőre Angyalföld
 • zászló hímzés Angyalföld

hímzett felvarrók, emblémák Angyalföld
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Angyalföld térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!