Baseball sapka hímzés XIX. kerület Határ út

Baseball sapka hímzés XIX. kerület Határ út

Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés XIX. kerület Határ út térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a telefonszámunkat.

egyedi ajándék hímzés XIX. kerület Határ út

Egyénre szabott póló gépi hímzése XIX. kerület Határ út területén kis tételben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy csupán formaruhát szeretne bevezetni a vállalatán belül, akkor a legokosabb elképzelés a saját céges logóval ellátott, hímzett munkaruha és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy motoros csapatnak, és szeretnének különleges karaktert kölcsönözni a csapatuknak, éppúgy kiváló döntés a csapatnevekkel ékesített, hímzett mez és egyéb hímzett felvarrók.

póló hímzés géppel XIX. kerület Határ út

A mez hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha hosszú élettartamú, egyben attraktív felirattal dekorálná a szóban forgó ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportolók rendszeres igénye focimezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű gépsorokat működtetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és gyakorlatilag akármilyen árnyalatban elérhető. A gépi hímzés attraktív és tartós megoldás, nem halványul el.
Kuncsaftjaink egyéni kéréseinek megfelelően különleges gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pólókra.
hímzett kapucnis pulóver XIX. kerület Határ út
Fontosnak tartjuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat szerzünk be, és hímzőgépeink is szűntelen felülvizsgálat alatt vannak, valamint a negyed évszázados szakértelem is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A munkaruhákon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különböző névre szóló ajándékot elkészítünk tetszetős kinézettel, olcsón.

Pólóhímzés árak

A munkadíj a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kéréstől és a megrendelt termékek számától. Szívesen vesszük mindenkinél az egyéni ajánlat készítését.
Ne feledje, ha szöveghímzésről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszajáró ügyfelek óriási darabszámban vesznek tőlünk pl. különféle hímzett termékeket.
baseball sapka emblémázás XIX. kerület Határ út
Megrendeléseit akár ingyen is házhoz szállítjuk elegendő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett termék kiszállítása XIX. kerület Határ út – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása tervezés után rendszerint 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kért termék alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ennek esetén pár nappal meghosszabbodik a szokásos időtartam.
A termék átadása lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén szállítási díj nélkül is elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, azonban – zömmel nagyobb megrendelés esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek XIX. kerület Határ út

 • ajándék hímzés XIX. kerület Határ út
 • ballagási tarisznya készítés XIX. kerület Határ út
 • baseball sapka hímzés XIX. kerület Határ út
 • céges ing hímzés XIX. kerület Határ út
 • cég embléma hímzés XIX. kerület Határ út
 • egyedi pulóver hímzése géppel XIX. kerület Határ út
 • tépőzáras felvarrók XIX. kerület Határ út
 • formaruha hímzés XIX. kerület Határ út
 • galléros póló hímzése XIX. kerület Határ út
 • hímzett embléma XIX. kerület Határ út
 • kabát hímzés XIX. kerület Határ út
 • ing hímzés XIX. kerület Határ út
 • névre szóló ajándék hímzés XIX. kerület Határ út
 • póló feliratozás XIX. kerület Határ út
 • kapucnis pulóver feliratozás XIX. kerület Határ út
 • sport mez feliratozás XIX. kerület Határ út
 • szöveg hímzése XIX. kerület Határ út
 • egyházi zászló készítés hímzéssel XIX. kerület Határ út

névvel hímzett törölköző XIX. kerület Határ út
Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés XIX. kerület Határ út vonzáskörzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .