Céges póló hímzés Régiakadémiatelep

Céges póló hímzés Régiakadémiatelep

Kiemelkedő minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Régiakadémiatelep körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és rögtön kapcsolatba léphet velünk anélkül, hogy be kellene írnia a számunkat.

egyedi ajándék hímzés Régiakadémiatelep

Névre szóló formaruha hímzése géppel Régiakadémiatelep övezetében nagy mennyiségben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy mindössze szeretné, ha munkatársai munkaruhában dolgoznának, akkor a legokosabb döntés a vállalati logóval ékesített, hímzett munkaruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft csapatnak, és szeretnének sajátos külsőt adni a szervezetüknek, szintén kitűnő választás a emblémával díszített, hímzett mez és egyéb hímzett ajándékok.

póló hímzés géppel Régiakadémiatelep

A mez hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyúttal dekoratív logóval tenné szebbé az adott szerelést.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportegyesületek gyakori igénye focimezek számozása, illetve trikók készítése is.

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, programozható hímzőgépeket üzemeltetünk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és azt lehet mondani, hogy tetszőleges színben beszerezhető. A gépi hímzés látványos és hosszú élettartamú megoldás, nem kopik el.
Ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pólókra.
hímzett kapucnis pulóver Régiakadémiatelep
Hangsúlyozzuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól kifogástalan minőségű nyersanyagokat vásárolunk, és a hímzést végző gépsoraink szintén szűntelen ellenőrzés alatt vannak, ezen kívül a 25 éves szakmai múlt is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A ruhákon kívül a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, mindenféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk gyönyörű kivitelben, megfizethető összegért.

Pólóhímzés árak

Az ár a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Preferáljuk a legtöbb esetben az egyéni árajánlat készítését.
Ne feledje, ha névre szóló ajándék készítéséről van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszatérő kuncsaftjaink nagy tételben vesznek nálunk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Régiakadémiatelep
A megvásárolt termékeket akár szállítási díj nélkül is is elvisszük az Ön által megjelölt helyre elegendő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Régiakadémiatelep – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése a dizájn után többnyire 1-2 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kért termék nyersanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ennek esetén 1-2 munkanappal növekszik a tipikus elkészítési idő.
Az átvétel történhet személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén díjtalanul elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, viszont – főleg nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Régiakadémiatelep

 • egyedi hímzett ajándékok Régiakadémiatelep
 • ballagási tarisznya készítés Régiakadémiatelep
 • egyedi sapka tervezés Régiakadémiatelep
 • céges póló hímzés Régiakadémiatelep
 • cég embléma hímzés Régiakadémiatelep
 • póló minták hímzése géppel Régiakadémiatelep
 • vasalható felvarró Régiakadémiatelep
 • egyenruha hímzés Régiakadémiatelep
 • galléros póló hímzése Régiakadémiatelep
 • hímzett céglogó Régiakadémiatelep
 • kabát hímzés Régiakadémiatelep
 • mellény hímzés Régiakadémiatelep
 • névre szóló ajándék hímzés Régiakadémiatelep
 • póló feliratozás Régiakadémiatelep
 • pulóver feliratozás hímzéssel Régiakadémiatelep
 • sport mez feliratozás Régiakadémiatelep
 • szöveghímzés törölközőre Régiakadémiatelep
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Régiakadémiatelep

hímzett felvarrók, emblémák Régiakadémiatelep
Kiemelkedő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Régiakadémiatelep körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .