Cégesruha hímzés Csillagtelep

Cégesruha hímzés Csillagtelep

Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Csillagtelep régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és azonnal hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene ütnie a központi számunkat.

mez feliratozás Csillagtelep

Névre szóló póló gépi hímzése Csillagtelep körzetében nagy mennyiségben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy csupán egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legokosabb elképzelés a vállalati emblémával ékesített, hímzett egyenruha és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy sportokkal kapcsolatos klubnak, és szeretnének különleges arculatot adni a szervezetüknek, szintúgy nagyszerű döntés a csapatnevekkel felruházott, hímzett mez és egyéb hímzett ruhadarabok.

póló hímzés géppel Csillagtelep

Az egyenruha hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyszersmind attraktív logóval dekorálná a konkrét szerelést.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportolók gyakori megrendelése focimezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, korszerű gépsorokat működtetünk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és szinte bármilyen színben rendelkezésre áll. A gépi hímzés attraktív és időtálló technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Vevőink egyedi kéréseinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pólókra.
hímzett póló Csillagtelep
Szeretnénk kiemelni, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól kifogástalan minőségű nyersanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink szintén folyamatos felügyelet alatt vannak, ezen túlmenően a több évtizednyi gyakorlat is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A munkaruhákon kívül a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, mindenféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk ízléses külalakban, elfogadható áron.

Felvarró készítés árak

Az ár a tervezés és az elkészítés során is függ az adott kiviteltől és a darabszámtól. Jobban szeretjük mindenkinél az egyedi ajánlat készítését.
Ajánljuk magunkat, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszatérő kuncsaftjaink nagy tételben vásárolnak tőlünk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Csillagtelep
Vásárlását akár grátisz is elvisszük az Ön által megjelölt helyre megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Csillagtelep – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése formatervezés után javarészt néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a megrendelt póló nyersanyaga nem elérhető azonnal, követelménye alapján szívesen megvásároljuk, ennek esetén pár nappal meghosszabbodik a szokásos gyártásidő.
A termék átadása történhet személyesen, nagy tétel esetén térítésmentesen szállítjuk ki.
Személyes átadás-átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, azonban – főleg nagyobb tétel esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Csillagtelep

 • egyedi hímzett ajándékok Csillagtelep
 • ballagási tarisznya hímzés Csillagtelep
 • sapka hímzés Csillagtelep
 • céges póló hímzés Csillagtelep
 • céglogó hímzés Csillagtelep
 • egyedi póló hímzése géppel Csillagtelep
 • felvarrók olcsón Csillagtelep
 • egyenruha hímzés Csillagtelep
 • galléros póló hímzése Csillagtelep
 • hímzett céglogó Csillagtelep
 • kabát hímzés Csillagtelep
 • mellény hímzés Csillagtelep
 • névre szóló ajándék hímzés Csillagtelep
 • póló feliratozás Csillagtelep
 • kapucnis pulóver feliratozás Csillagtelep
 • sport mez feliratozás Csillagtelep
 • szöveghímzés törölközőre Csillagtelep
 • zászló hímzés Csillagtelep

törölköző hímzés Csillagtelep
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Csillagtelep területén, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!