Céglogó hímzés XVII. kerület

Céglogó hímzés XVII. kerület

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés XVII. kerület régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha konkrét kérdése van, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és azonnal hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene gépelnie a számunkat.

egyedi ajándék hímzés XVII. kerület

Névre szóló pulóver gépi hímzése XVII. kerület térségében kis mennyiségben

Amennyiben ad a külsőségekre is, vagy csupán szeretné egységes ruházatban megjelentetni alkalmazottait, akkor a legokosabb döntés a saját céges emblémával ellátott, hímzett egyenruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének sajátos jelenlétet adni a szervezetüknek, szintúgy kiváló gondolat a emblémával díszített, hímzett póló és egyéb hímzett kabát.

póló hímzés géppel XVII. kerület

A mez hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha időtálló, egyszersmind esztétikus jelképpel látná el a kívánt ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportolók gyakori megrendelése focimezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.
XVII. kerület

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, programozható hímzőgépeket használunk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és gyakorlatilag tetszőleges árnyalatban . A gépi hímzés attraktív és hosszú élettartamú eljárás, nem kopik el.
Kuncsaftjaink egyéni követelményeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
hímzett kapucnis pulóver XVII. kerület
Fontosnak tartjuk, hogy hosszú távon gondolkodunk, így partnereinktől jó minőségű nyersanyagokat szerzünk be, és hímző berendezéseink szintén állandó felülvizsgálat alatt vannak, továbbá a 25 éves szakértelem is segít a jó minőség elérésében.
A formaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a ballagási tarisznya hímzés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk gyönyörű kinézettel, elfogadható áron.

Pólóhímzés árak

Az ár a tervezés és a gyártás során is függ az adott kéréstől és a tétel nagyságától. Preferáljuk többnyire az egyedi ajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszatérő kuncsaftjaink hatalmas mennyiségekben rendelnek tőlünk pl. emblémázott baseball sapkákat.
hímzett baseball sapka XVII. kerület
A megvásárolt termékeket akár ingyen is elvisszük az Ön által megjelölt helyre megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett termék kiszállítása XVII. kerület – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés gyártása a dizájn után javarészt néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kért póló alapanyaga nincs éppen raktáron, igénye szerint vállaljuk a beszerzést is, ilyen esetben néhány nappal nő a tipikus elkészítési idő.
A termék átadása lehetséges úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén díjtalanul elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, de – zömmel nagyobb megrendelés esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek XVII. kerület

 • egyedi hímzett ajándékok XVII. kerület
 • ballagási batyu hímzés XVII. kerület
 • fullcap sapka hímzés XVII. kerület
 • céges póló hímzés XVII. kerület
 • céglogó hímzés XVII. kerület
 • póló minták hímzése géppel XVII. kerület
 • tépőzáras felvarrók XVII. kerület
 • egyenruha hímzés XVII. kerület
 • galléros póló hímzése XVII. kerület
 • hímzett céglogó XVII. kerület
 • kabát hímzés XVII. kerület
 • ing hímzés XVII. kerület
 • névre szóló ajándék hímzés XVII. kerület
 • póló feliratozás XVII. kerület
 • egyedi pulóverek pároknak XVII. kerület
 • sport mez feliratozás XVII. kerület
 • szöveghímzés törölközőre XVII. kerület
 • egyházi zászló készítés hímzéssel XVII. kerület

hímzett logó, felvarró embléma XVII. kerület
Kiemelkedő minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés XVII. kerület övezetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!