Felvarró készítés X. kerület

Felvarró készítés X. kerület

Kiemelkedő minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés X. kerület környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha konkrét kérdése van, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene gépelnie a számunkat.

gépi hímzés X. kerület

Névre szóló pulóver hímzése géppel X. kerület környékén kis tételben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy mindössze szeretné, ha munkatársai munkaruhában dolgoznának, akkor a legjobb elképzelés a saját céges logóval ékesített, hímzett ing és hímzett köpeny.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos csapatnak, és szeretnének jellegzetes stílust biztosítani a szervezetüknek, szintén okos gondolat a saját logóval ékesített, hímzett ing és egyéb hímzett kabát.

póló hímzés géppel X. kerület

A pulóver hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha tartós, egyúttal pompás logóval tenné szebbé az adott öltözetet.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportegyesületek rendszeres igénye focimezek számozása és trikók készítése is.
X. kerület

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű hímzőgépeket üzemeltetünk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és gyakorlatilag tetszőleges árnyalatban megoldható. A gépi hímzés látványos és hosszú élettartamú folyamat, nem kopik el.
Vevőink egyedi kívánságainak megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pulóverekre.
hímzett póló X. kerület
Fontosnak tartjuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat szerzünk be, és hímzőgépeink szintén szűntelen felügyelet alatt vannak, valamint a 25 éves jártasság is segít a jó minőség elérésében.
A formaruhákon kívül tevékenységi körünkbe tartozik a ballagási tarisznya hímzés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk dekoratív kivitelben, olcsón.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás során is függ az adott kiviteltől és a megrendelt termékek számától. Szívesen vesszük többnyire az egyéni árajánlat adását.
Ne feledje, ha gépi hímzésről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszajáró ügyfelek nagy tételben vesznek tőlünk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
baseball sapka hímzés X. kerület
Megrendeléseit akár térítésmentesen is elvisszük az Ön által megjelölt helyre megfelelő tételszám esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása X. kerület – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése formatervezés után rendszerint néhány munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kért póló alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, akkor kérésére vállaljuk a beszerzést is, ekkor 1-2 munkanappal növekszik az átlagos elkészítési idő.
Az átvétel lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén térítésmentesen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén általában készpénzes fizetés történik, azonban – leginkább nagyobb mennyiség esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek X. kerület

 • ajándék hímzés X. kerület
 • ballagási tarisznya hímzés X. kerület
 • baseball sapka hímzés X. kerület
 • céges ing hímzés X. kerület
 • cég embléma hímzés X. kerület
 • egyedi pulóver hímzése géppel X. kerület
 • vasalható felvarró X. kerület
 • köntös hímzés X. kerület
 • galléros póló hímzése X. kerület
 • hímzett embléma X. kerület
 • kabát hímzés X. kerület
 • ing hímzés X. kerület
 • egyedi hímzett törölköző X. kerület
 • póló feliratozás X. kerület
 • pulóver feliratozás hímzéssel X. kerület
 • sport mez feliratozás X. kerület
 • szöveghímzés törölközőre X. kerület
 • zászló hímzés X. kerület

hímzett logó, felvarró embléma X. kerület
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés X. kerület övezetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

3 thoughts on “Felvarró készítés X. kerület”

 1. Pingback: Baseball sapka hímzés Keresztúridűlő - Baán hímzés

 2. Pingback: Mez feliratozás Népliget - Baán hímzés

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!