Formaruha Kőbánya-Kertváros

Formaruha Kőbánya-Kertváros

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Kőbánya-Kertváros környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha konkrét kérdése van, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és azonnal kapcsolatba léphet velünk anélkül, hogy be kellene írnia a telefonszámunkat.

gépi hímzés Kőbánya-Kertváros

Egyénre szabott póló hímzése géppel Kőbánya-Kertváros övezetében nagy mennyiségben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy mindössze formaruhát szeretne hímeztetni a vállalatán belül, akkor a legjobb választás a saját céges emblémával ékesített, hímzett póló és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének páratlan stílust adni a csapatuknak, hasonlóképpen nagyszerű döntés a csapatnevekkel felruházott, hímzett ing és egyéb hímzett mellény.

póló hímzés géppel Kőbánya-Kertváros

A munkaruha hímzés az egyik legjobb választás, ha hosszú élettartamú, egyszersmind attraktív jelképpel dekorálná az adott ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek visszatérő megrendelése focimezek számozása, illetve trikók készítése is.
Kőbánya-Kertváros

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, korszerű hímző berendezéseket alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és csaknem bármilyen tónusban hozzáférhető. A gépi hímzés mutatós és hosszú élettartamú folyamat, nem kopik el.
Kuncsaftjaink saját igényeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
hímzett kapucnis pulóver Kőbánya-Kertváros
Fontosnak tartjuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól jó minőségű nyersanyagokat veszünk, és a hímzést végző gépsoraink szintén folytonos felügyelet alatt vannak, ezen túlmenően a negyed évszázados tapasztalat is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A formaruhákon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a ballagási tarisznya hímzés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk tetszetős kivitelben, olcsón.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Szívesen vesszük a legtöbb esetben a saját igényeire testre szabott ajánlat készítését.
Ne feledje, ha póló csináltatásról van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszajáró ügyfelek nagy tételben vásárolnak tőlünk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
hímzett baseball sapka Kőbánya-Kertváros
Megrendeléseit akár szállítási díj nélkül is is házhoz szállítjuk megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Kőbánya-Kertváros – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása tervezés után rendszerint pár munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kívánsága szerinti póló alapanyaga nem elérhető azonnal, követelménye alapján vállaljuk a beszerzést is, ennek esetén pár nappal meghosszabbodik a szokásos elkészítési idő.
Az átvétel lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, nagy rendelési mennyiség esetén térítésmentesen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, azonban – zömmel nagyobb mennyiség esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Kőbánya-Kertváros

 • ajándék hímzés Kőbánya-Kertváros
 • ballagási tarisznya készítés Kőbánya-Kertváros
 • fullcap sapka hímzés Kőbánya-Kertváros
 • céges póló hímzés Kőbánya-Kertváros
 • cég embléma hímzés Kőbánya-Kertváros
 • egyedi póló hímzése géppel Kőbánya-Kertváros
 • tépőzáras felvarrók Kőbánya-Kertváros
 • formaruha hímzés Kőbánya-Kertváros
 • galléros póló hímzése Kőbánya-Kertváros
 • hímzett embléma Kőbánya-Kertváros
 • kabát hímzés Kőbánya-Kertváros
 • mellény hímzés Kőbánya-Kertváros
 • névre szóló törölköző Kőbánya-Kertváros
 • póló feliratozás Kőbánya-Kertváros
 • egyedi pulóverek pároknak Kőbánya-Kertváros
 • sport mez feliratozás Kőbánya-Kertváros
 • szöveghímzés törölközőre Kőbánya-Kertváros
 • zászló hímzés Kőbánya-Kertváros

névvel hímzett törölköző Kőbánya-Kertváros
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Kőbánya-Kertváros vonzáskörzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .