Köntös hímzés Kispest

Köntös hímzés Kispest

Kiemelkedő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Kispest régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene ütnie a telefonszámunkat.

póló hímzés ügyfélszolgálat Kispest

Egyedi mez gépi hímzése Kispest vonzáskörzetében kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legokosabb gondolat a saját céges emblémával feliratozott, hímzett póló és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft csapatnak, és szeretnének rendhagyó karaktert nyújtani a csapatuknak, hasonlóképpen ideális választás a emblémával ellátott, hímzett ing és egyéb hímzett felvarrók.

póló hímzés géppel Kispest

A pulóver hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyben látványos logóval ékesítené a szóban forgó szerelést.
Vállaljuk továbbá baseball sapka hímzését is.
Sportolók rendszeres megrendelése futball mezek számozása és trikók készítése is.

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, programozható hímzőgépeket alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és azt lehet mondani, hogy akármilyen tónusban rendelkezésre áll. A gépi hímzés esztétikus és hosszú élettartamú technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyedi kéréseinek megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk fel.
hímzett póló Kispest
Hangsúlyozzuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, ezért beszállítóinktól tökéletes minőségű alapanyagokat szerzünk be, és hímző berendezéseink szintén folytonos kontroll alatt vannak, ezen túlmenően a 25 éves jártasság is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A pólókon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különböző névre szóló ajándékot elkészítünk dekoratív kinézettel, olcsón.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és az elkészítés során is függ az adott kéréstől és a tétel nagyságától. Preferáljuk a legtöbb esetben az egyedi ajánlat készítését.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, törzsvásárlóink hatalmas mennyiségekben vesznek nálunk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Kispest
Vásárlását akár grátisz is kiszállítjuk elegendő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett törölköző kiszállítása Kispest – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása formatervezés után javarészt néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kívánsága szerinti termék alapanyaga nincs éppen raktáron, követelménye alapján vállaljuk a beszerzést is, ennek esetén néhány nappal nő a tipikus gyártásidő.
Az átvétel történhet személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén szállítási díj nélkül is elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, azonban – főleg nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Kispest

 • ajándék hímzés Kispest
 • ballagási batyu hímzés Kispest
 • baseball sapka hímzés Kispest
 • céges póló hímzés Kispest
 • céglogó hímzés Kispest
 • egyedi pulóver hímzése géppel Kispest
 • felvarrók olcsón Kispest
 • formaruha hímzés Kispest
 • galléros póló hímzése Kispest
 • hímzett embléma Kispest
 • kabát hímzés Kispest
 • ing hímzés Kispest
 • egyedi hímzett törölköző Kispest
 • póló feliratozás Kispest
 • kapucnis pulóver feliratozás Kispest
 • sport mez feliratozás Kispest
 • szöveg hímzése Kispest
 • zászló hímzés Kispest

névvel hímzett törölköző Kispest
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Kispest vonzáskörzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

1 thought on “Köntös hímzés Kispest”

 1. Borbas Nora

  Kedves Holgyem/Uram!

  Szeptember 3-an lesz az eskuvonk és szeretnek a koszorúslanyoknak hímzett készülődő s szaten köntöst ajándékozni. Ha megvannak a köntösök, a neveket rá tudnám hímeztetni nálatok? 13 db szaten köntös van. Mennyibe kerülne?
  Nagyon szépen köszönöm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!