Köntös hímzés Kissvábhegy

Köntös hímzés Kissvábhegy

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Kissvábhegy övezetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és rögtön hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene írnia a telefonszámunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Kissvábhegy

Névre szóló formaruha hímzése géppel Kissvábhegy környékén nagy mennyiségben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor praktikus választás a vállalati emblémával díszített, hímzett egyenruha és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy sportokkal kapcsolatos klubnak, és szeretnének rendhagyó külsőt nyújtani a szervezetüknek, hasonlóképpen ideális döntés a csapatnevekkel díszített, hímzett póló és egyéb hímzett kabát.

hímzett póló Kissvábhegy

A munkaruha hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha időtálló, egyúttal dekoratív cégjelzéssel tenné szebbé a konkrét szerelést.
Vállaljuk továbbá névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportegyesületek gyakori megrendelése futball mezek számozása és melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, programozható hímző berendezéseket működtetünk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és szinte akármilyen színben hozzáférhető. A gépi hímzés mutatós és hosszú élettartamú technológia, nem halványul el.
Vevőink saját igényeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk fel.
hímzett kapucnis pulóver Kissvábhegy
Fontosnak tartjuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így beszállítóinktól elsőrendű minőségű alapanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink is folyamatos felülvizsgálat alatt vannak, ezen kívül a 25 éves tapasztalat is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A ruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, különféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk esztétikus külalakban, kedvező áron.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Jobban szeretjük többnyire az egyéni ajánlat készítését.
Ajánljuk magunkat, ha póló csináltatásról van szó, akkor nálunk jó helyen jár, törzsvásárlóink nagy tételben vesznek nálunk pl. emblémázott baseball sapkákat.
szabvány táska hímzés Kissvábhegy
A megvásárolt termékeket akár ingyen is kiszállítjuk elegendő tételszám esetén!

Hímzett törölköző kiszállítása Kissvábhegy – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése formatervezés után többnyire 1-2 napig tart. Amennyiben pl. a megrendelt póló alapanyaga nincs éppen raktáron, követelménye alapján szívesen megvásároljuk, ilyen esetben pár nappal meghosszabbodik a tipikus elkészítési idő.
A termék átadása lebonyolítható személyesen, nagy tétel esetén ingyen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén általában készpénzes fizetés történik, azonban – zömmel nagyobb megrendelés esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Kissvábhegy

 • törölköző hímzés akár azonnal Kissvábhegy
 • ballagási tarisznya hímzés Kissvábhegy
 • egyedi sapka tervezés Kissvábhegy
 • céges póló hímzés Kissvábhegy
 • cég embléma hímzés Kissvábhegy
 • egyedi pulóver hímzése géppel Kissvábhegy
 • felvarró tervezés Kissvábhegy
 • köntös hímzés Kissvábhegy
 • galléros póló hímzése Kissvábhegy
 • hímzett embléma Kissvábhegy
 • kabát hímzés Kissvábhegy
 • ing hímzés Kissvábhegy
 • névre szóló ajándék hímzés Kissvábhegy
 • póló feliratozás Kissvábhegy
 • egyedi pulóverek pároknak Kissvábhegy
 • sport mez feliratozás Kissvábhegy
 • szöveghímzés törölközőre Kissvábhegy
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Kissvábhegy

névvel hímzett törölköző Kissvábhegy
Kiemelkedő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Kissvábhegy környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

1 thought on “Köntös hímzés Kissvábhegy”

 1. Piroska-Őszi Renáta

  Kedves Ügyintéző!
  Egy adott köntös hímzésének az idejéről érdeklődnék, csak egy név lenne és a köntöst elpostáznám. November 19-re lenne rá szükségem.
  Köszönettel:
  Reni

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .