Köntös hímzés Péterhegy

Köntös hímzés Péterhegy

Kitűnő minőségű köntös hímzett felirattal vagy monogrammal. Frottír köntös hímzett felirattal vagy monogrammal, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Péterhegy körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Amennyiben felmerül Önben egy kérdés, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és máris hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a számunkat.

gépi hímzés Péterhegy

Egyedi formaruha hímzése géppel Péterhegy környékén nagy mennyiségben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy csupán formaruhát szeretne bevezetni a vállalatán belül, akkor a legokosabb elképzelés a vállalati logóval feliratozott, hímzett póló és hímzett sapka.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének páratlan karaktert adni az egyesületüknek, hasonlóképpen kitűnő választás a emblémával felruházott, hímzett póló és egyéb hímzett felvarrók.

reklám póló hímzése Péterhegy

Az egyenruha hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha strapabíró, egyszersmind attraktív felirattal tenné szebbé az adott szerelést.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportolók visszatérő igénye focimezek számozása, illetve trikók készítése is.

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, modern hímzőgépeket használunk. A hímzés végezhető magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és azt lehet mondani, hogy akármilyen tónusban megoldható. A gépi hímzés dekoratív és hosszú élettartamú folyamat, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyedi igényeinek megfelelően specifikus gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
hímzett kapucnis pulóver Péterhegy
Fontosnak tartjuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, ezért beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat vásárolunk, és a hímzést végző gépsoraink is folyamatos felügyelet alatt vannak, továbbá a negyed évszázados jártasság is segít a jó minőség elérésében.
A formaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, különböző névre szóló ajándékot elkészítünk gyönyörű kinézettel, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kéréstől és a tétel nagyságától. Preferáljuk többnyire az egyéni ajánlat készítését.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszajáró ügyfelek hatalmas mennyiségekben rendelnek tőlünk pl. különféle hímzett termékeket.
hímzett baseball sapka Péterhegy
Megrendeléseit akár díjtalanul is kiszállítjuk elegendő tételszám esetén!

Hímzett törölköző kiszállítása Péterhegy – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása a dizájn után javarészt 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a megrendelt termék alapanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, akkor kérésére vállaljuk a beszerzést is, ekkor pár nappal meghosszabbodik az átlagos gyártásidő.
Az átvétel történhet személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén szállítási díj nélkül is szállítjuk ki.
Személyes átadás-átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, de – elsősorban nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Péterhegy

 • törölköző hímzés akár azonnal Péterhegy
 • ballagási tarisznya hímzés Péterhegy
 • baseball sapka emblémázás Péterhegy
 • céges ing hímzés Péterhegy
 • céglogó hímzés Péterhegy
 • egyedi póló hímzése géppel Péterhegy
 • vasalható felvarró Péterhegy
 • formaruha hímzés Péterhegy
 • galléros póló hímzése Péterhegy
 • hímzett embléma Péterhegy
 • kabát hímzés Péterhegy
 • mellény hímzés Péterhegy
 • egyedi hímzett törölköző Péterhegy
 • póló feliratozás olcsón Péterhegy
 • kapucnis pulóver feliratozás Péterhegy
 • sport mez feliratozás Péterhegy
 • szöveghímzés törölközőre Péterhegy
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Péterhegy

névvel hímzett törölköző Péterhegy
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Péterhegy körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

1 thought on “Köntös hímzés Péterhegy”

 1. Boldogh Szabina

  Üdvözölöm!

  Érdeklődni szeretnék, hogy hozott köntösre vállalnak e hímzést. Egy nevet szeretnék a szív környékére, oldalt,vagy a hátára nagyban. Mr. Szunyi lenne a szöveg.
  Érdeklődnék,hogy megoldható e, és ha igen kb milyen áron.
  Köszönöm előre is

  Boldogh Szabina

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .