Köpeny hímzés Csepel-Kertváros

Köpeny hímzés Csepel-Kertváros

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Csepel-Kertváros körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pulóverrel.
Amennyiben felmerül Önben egy kérdés, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és azonnal tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene gépelnie a telefonszámunkat.

gépi hímzés Csepel-Kertváros

Egyedi póló gépi hímzése Csepel-Kertváros övezetében kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak formaruhát szeretne bevezetni a vállalatán belül, akkor praktikus elképzelés a vállalati emblémával ellátott, hímzett ing és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének jellegzetes megjelenést kölcsönözni a közösségüknek, szintúgy remek választás a emblémával felruházott, hímzett mez és egyéb hímzett kabát.

hímzett póló Csepel-Kertváros

A munkaruha hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyszersmind esztétikus cégjelzéssel dekorálná az adott szerelést.
Vállaljuk továbbá névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportegyesületek rendszeres megrendelése futball mezek számozása és melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű hímzőgépeket üzemeltetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és szinte akármilyen árnyalatban rendelkezésre áll. A gépi hímzés attraktív és hosszú élettartamú folyamat, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Vevőink saját igényeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
logóval hímzett póló Csepel-Kertváros
Hangsúlyozzuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, ezért partnereinktől tökéletes minőségű alapanyagokat veszünk, és hímző berendezéseink is folyamatos felülvizsgálat alatt vannak, ezen túlmenően a negyed évszázados szakmai múlt is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A formaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a felvarró készítés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk dekoratív kinézettel, elfogadható áron.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és az elkészítés során is függ az adott kiviteltől és a darabszámtól. Előnyben részesítjük a legtöbb esetben az egyedi árajánlat adását.
Ajánljuk magunkat, ha gépi hímzésről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, törzsvásárlóink óriási darabszámban vesznek nálunk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Csepel-Kertváros
Megrendeléseit akár grátisz is házhoz szállítjuk megfelelő tételszám esetén!

Hímzett termék kiszállítása Csepel-Kertváros – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása formatervezés után javarészt 1-2 napig tart. Ha pl. a kívánsága szerinti póló alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, akkor kérésére vállaljuk a beszerzést is, ilyen esetben néhány nappal nő az átlagos elkészítési idő.
Az átvétel lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén térítésmentesen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, de – leginkább nagyobb mennyiség esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Csepel-Kertváros

 • egyedi hímzett ajándékok Csepel-Kertváros
 • ballagási batyu hímzés Csepel-Kertváros
 • sapka hímzés Csepel-Kertváros
 • céges ing hímzés Csepel-Kertváros
 • cég embléma hímzés Csepel-Kertváros
 • póló minták hímzése géppel Csepel-Kertváros
 • felvarró készítés Csepel-Kertváros
 • köntös hímzés Csepel-Kertváros
 • galléros póló hímzése Csepel-Kertváros
 • hímzett embléma Csepel-Kertváros
 • kabát hímzés Csepel-Kertváros
 • mellény hímzés Csepel-Kertváros
 • névre szóló ajándék hímzés Csepel-Kertváros
 • póló feliratozás Csepel-Kertváros
 • pulóver feliratozás hímzéssel Csepel-Kertváros
 • sport mez feliratozás Csepel-Kertváros
 • szöveg hímzése Csepel-Kertváros
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Csepel-Kertváros

törölköző hímzés Csepel-Kertváros
Kiemelkedő minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Csepel-Kertváros régiójában, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!