Mez feliratozás Mártonhegy

Mez feliratozás Mártonhegy

Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Mártonhegy térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Tervezze meg gondolatban vállalatának formaruháját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pulóverrel.
Amennyiben felmerül Önben egy kérdés, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a számunkat.

gépi hímzés Mártonhegy

Egyedi formaruha hímzése géppel Mártonhegy térségében nagy tételben

Amennyiben ad a külsőségekre is, vagy mindössze egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legjobb döntés a vállalati emblémával ellátott, hímzett pulóver és hímzett köpeny.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének kizárólagos arculatot adni a közösségüknek, szintúgy remek döntés a csapatnevekkel ellátott, hímzett ing és egyéb hímzett mellény.

hímzett póló Mártonhegy

A pulóver hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha tartós, egyszersmind esztétikus emblémával látná el a kívánt szerelést.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek rendszeres igénye futball mezek számozása és melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, programozható hímzőgépeket alkalmazunk. A hímzés végezhető magán a ruhadarabon, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és csaknem akármilyen színben rendelkezésre áll. A gépi hímzés látványos és időtálló folyamat, nem halványul el.
Ügyfeleink saját követelményeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk fel.
logóval hímzett póló Mártonhegy
Fontosnak tartjuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink is megszakítás nélkül kontroll alatt vannak, ezen túlmenően a több évtizednyi szakmai múlt is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A munkaruhákon kívül tevékenységi körünkbe tartozik a ballagási tarisznya hímzés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk pompás külalakban, megfizethető összegért.

Felvarró készítés Mártonhegy árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás során is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Preferáljuk a legtöbb esetben a saját igényeire testre szabott árajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha névre szóló ajándék készítéséről van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszatérő kuncsaftjaink hatalmas mennyiségekben vásárolnak tőlünk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
hímzett baseball sapka Mártonhegy
Megrendeléseit akár grátisz is elvisszük az Ön által megjelölt helyre elegendő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Mártonhegy – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés gyártása formatervezés után rendszerint néhány munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a megrendelt termék alapanyaga nem elérhető azonnal, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ennek esetén pár nappal meghosszabbodik a jellemző gyártásidő.
Az átvétel lehetséges úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén díjtalanul elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, azonban – elsősorban nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Mártonhegy

 • egyedi hímzett ajándékok Mártonhegy
 • ballagási tarisznya hímzés Mártonhegy
 • baseball sapka emblémázás Mártonhegy
 • céges póló hímzés Mártonhegy
 • céglogó hímzés Mártonhegy
 • egyedi póló hímzése géppel Mártonhegy
 • felvarró készítés Mártonhegy
 • egyenruha hímzés Mártonhegy
 • galléros póló hímzése Mártonhegy
 • hímzett embléma Mártonhegy
 • kabát hímzés Mártonhegy
 • mellény hímzés Mártonhegy
 • egyedi hímzett törölköző Mártonhegy
 • póló feliratozás olcsón Mártonhegy
 • kapucnis pulóver feliratozás Mártonhegy
 • sport mez feliratozás Mártonhegy
 • szöveghímzés törölközőre Mártonhegy
 • zászló hímzés Mártonhegy

hímzett felvarrók, emblémák Mártonhegy
Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Mártonhegy övezetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .