Sport mez feliratozás Lágymányos

Sport mez feliratozás Lágymányos

Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Lágymányos régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Tervezze meg gondolatban vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Amennyiben felmerül Önben egy kérdés, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és rögtön tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene ütnie a központi számunkat.

gépi hímzés Lágymányos

Egyedi mez gépi hímzése Lágymányos vonzáskörzetében kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csupán egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legokosabb döntés a vállalati emblémával ékesített, hímzett pulóver és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének megkülönböztetett arculatot kölcsönözni a csapatuknak, hasonlóképpen okos gondolat a saját logóval felruházott, hímzett póló és egyéb hímzett kabát.

reklám póló hímzése Lágymányos

A munkaruha hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyúttal mutatós felirattal tenné szebbé a szóban forgó szerelést.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportegyesületek visszatérő megrendelése focimezek számozása és melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, programozható gépsorokat üzemeltetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és gyakorlatilag tetszőleges tónusban rendelkezésre áll. A gépi hímzés esztétikus és tartós technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyéni kívánságainak megfelelően különleges gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pólókra.
hímzett kapucnis pulóver Lágymányos
Fontosnak tartjuk, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért beszállítóinktól tökéletes minőségű alapanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink is állandó felülvizsgálat alatt vannak, ezen kívül a 25 éves szakmai múlt is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A ruhákon kívül a vállalt szolgáltatások közé tartozik a felvarró készítés, különböző névre szóló ajándékot elkészítünk gyönyörű kivitelben, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kéréstől és a megrendelt termékek számától. Szívesen vesszük mindenkinél a saját igényeire testre szabott árajánlat készítését.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha póló csináltatásról van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszajáró ügyfelek óriási darabszámban vesznek nálunk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
baseball sapka hímzés Lágymányos
Vásárlását akár díjtalanul is házhoz szállítjuk kielégítő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Lágymányos – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése tervezés után többnyire pár munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a megrendelt póló alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ennek esetén 1-2 munkanappal növekszik a jellemző időtartam.
Az átvétel lehetséges személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén díjtalanul elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén általában készpénzes fizetés történik, azonban – leginkább nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Lágymányos

 • egyedi hímzett ajándékok Lágymányos
 • ballagási tarisznya készítés Lágymányos
 • baseball sapka hímzés Lágymányos
 • céges ing hímzés Lágymányos
 • céglogó hímzés Lágymányos
 • egyedi póló hímzése géppel Lágymányos
 • vasalható felvarró Lágymányos
 • formaruha hímzés Lágymányos
 • galléros póló hímzése Lágymányos
 • hímzett embléma Lágymányos
 • kabát hímzés Lágymányos
 • mellény hímzés Lágymányos
 • névre szóló törölköző Lágymányos
 • póló feliratozás Lágymányos
 • pulóver feliratozás hímzéssel Lágymányos
 • sport mez feliratozás Lágymányos
 • szöveg hímzése Lágymányos
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Lágymányos

törölköző hímzés Lágymányos
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Lágymányos területén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!