Sport mez feliratozás Lipótmező

Sport mez feliratozás Lipótmező

Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Lipótmező térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és azonnal hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene írnia a központi számunkat.

póló hímzés ügyfélszolgálat Lipótmező

Egyedi pulóver gépi hímzése Lipótmező körzetében kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csak egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legjobb választás a saját céges emblémával feliratozott, hímzett ing és hímzett sapka.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos csapatnak, és szeretnének különleges külsőt nyújtani a szervezetüknek, hasonlóképpen ideális választás a saját logóval díszített, hímzett mez és egyéb hímzett .

reklám póló hímzése Lipótmező

A póló hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha tartós, egyben pompás cégjelzéssel tenné szebbé az adott ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek rendszeres igénye focimezek számozása, illetve trikók készítése is.
Lipótmező

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, modern gépsorokat üzemeltetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és gyakorlatilag tetszőleges árnyalatban rendelkezésre áll. A gépi hímzés esztétikus és időtálló folyamat, nem halványul el.
Ügyfeleink saját kívánságainak megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pólókra.
hímzett póló Lipótmező
Hangsúlyozzuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így beszállítóinktól elsőrendű minőségű nyersanyagokat vásárolunk, és a hímzést végző gépsoraink szintén folyamatos kontroll alatt vannak, ezen túlmenően a több évtizednyi tapasztalat is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A pólókon kívül tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különböző névvel ellátott ajándékot elkészítünk esztétikus kinézettel, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

Az ár a tervezés és a gyártás során is függ az adott kéréstől és a megrendelt termékek számától. Jobban szeretjük mindenkinél a saját igényeire testre szabott árajánlat készítését.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha felvarró készítésről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszajáró ügyfelek óriási darabszámban vesznek nálunk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
hímzett baseball sapka Lipótmező
A megvásárolt termékeket akár díjtalanul is kiszállítjuk elegendő tételszám esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Lipótmező – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése a dizájn után többnyire pár munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kívánsága szerinti termék nyersanyaga nem rögtön hozzáférhető, követelménye alapján vállaljuk a beszerzést is, ilyen esetben néhány nappal nő a szokásos gyártásidő.
Az átvétel lebonyolítható személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén ingyen szállítjuk ki.
Személyes átadás-átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, de – főleg nagyobb tétel esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Lipótmező

 • ajándék hímzés Lipótmező
 • ballagási tarisznya hímzés Lipótmező
 • baseball sapka hímzés Lipótmező
 • céges ing hímzés Lipótmező
 • cég embléma hímzés Lipótmező
 • egyedi pulóver hímzése géppel Lipótmező
 • felvarró tervezés Lipótmező
 • köntös hímzés Lipótmező
 • galléros póló hímzése Lipótmező
 • hímzett céglogó Lipótmező
 • kabát hímzés Lipótmező
 • ing hímzés Lipótmező
 • névre szóló törölköző Lipótmező
 • póló feliratozás olcsón Lipótmező
 • egyedi pulóverek pároknak Lipótmező
 • sport mez feliratozás Lipótmező
 • szöveg hímzése Lipótmező
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Lipótmező

hímzett felvarrók, emblémák Lipótmező
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Lipótmező vonzáskörzetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!