Vasalható felvarró Gubacsipuszta

Vasalható felvarró Gubacsipuszta

Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés vasalható felvarró Gubacsipuszta övezetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és rögtön hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a számunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Gubacsipuszta

Egyénre szabott mez gépi hímzése Gubacsipuszta körzetében nagy mennyiségben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy csak szeretné, ha munkatársai munkaruhában dolgoznának, akkor a legjobb döntés a vállalati emblémával díszített, hímzett munkaruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy sportokkal kapcsolatos csapatnak, és szeretnének egyedi jelenlétet adni a közösségüknek, szintúgy kiváló választás a saját logóval ellátott, hímzett mez és egyéb hímzett felvarrók.

póló hímzés géppel Gubacsipuszta

A póló hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha strapabíró, egyszersmind látványos felirattal ékesítené a konkrét szerelést.
Vállaljuk továbbá baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek rendszeres igénye futball mezek számozása, illetve trikók készítése is.

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, modern hímző berendezéseket működtetünk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és gyakorlatilag akármilyen színben hozzáférhető. A gépi hímzés dekoratív és tartós eljárás, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyéni kívánságainak megfelelően specifikus gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pulóverekre.
hímzett póló Gubacsipuszta
Szeretnénk kiemelni, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért beszállítóinktól elsőrendű minőségű alapanyagokat szerzünk be, és hímző berendezéseink szintén szűntelen felülvizsgálat alatt vannak, ezen túlmenően a negyed évszázados szakmai múlt is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A munkaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk ízléses kinézettel, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás esetén is függ az adott terméktől és a tétel nagyságától. Jobban szeretjük többnyire a saját igényeire testre szabott ajánlat adását.
Ajánljuk magunkat, ha névre szóló ajándék készítéséről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszajáró ügyfelek nagy tételben vesznek tőlünk pl. póló hímzéseket.
baseball sapka hímzés Gubacsipuszta
Megrendeléseit akár szállítási díj nélkül is is házhoz szállítjuk megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett termék kiszállítása Gubacsipuszta – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése formatervezés után többnyire 1-2 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kívánsága szerinti ing alapanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ekkor 1-2 munkanappal növekszik a szokásos elkészítési idő.
A termék átadása történhet úgy, hogy bejön hozzánk, nagy rendelési mennyiség esetén díjtalanul szállítjuk ki.
Személyes átadás-átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, viszont – elsősorban nagyobb tétel esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Gubacsipuszta

 • ajándék hímzés Gubacsipuszta
 • ballagási tarisznya hímzés Gubacsipuszta
 • sapka hímzés Gubacsipuszta
 • céges póló hímzés Gubacsipuszta
 • céglogó hímzés Gubacsipuszta
 • póló minták hímzése géppel Gubacsipuszta
 • felvarrók olcsón Gubacsipuszta
 • egyenruha hímzés Gubacsipuszta
 • galléros póló hímzése Gubacsipuszta
 • hímzett céglogó Gubacsipuszta
 • kabát hímzés Gubacsipuszta
 • ing hímzés Gubacsipuszta
 • névre szóló törölköző Gubacsipuszta
 • póló feliratozás Gubacsipuszta
 • pulóver feliratozás hímzéssel Gubacsipuszta
 • sport mez feliratozás Gubacsipuszta
 • szöveg hímzése Gubacsipuszta
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Gubacsipuszta

hímzett logó, felvarró embléma Gubacsipuszta
Kiemelkedő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Gubacsipuszta körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!