Zászló hímzés Belváros

Zászló hímzés Belváros

Kiemelkedő minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Belváros térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Álmodja meg a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a telefonszámunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Belváros

Egyénre szabott formaruha gépi hímzése Belváros övezetében nagy mennyiségben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy csak szeretné, ha munkatársai munkaruhában dolgoznának, akkor a legokosabb elképzelés a vállalati emblémával feliratozott, hímzett egyenruha és hímzett köpeny.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének különleges jelenlétet kölcsönözni az egyesületüknek, éppúgy ideális választás a saját logóval ellátott, hímzett póló és egyéb hímzett kabát.

póló hímzés géppel Belváros

A póló hímzés valószínűleg a legjobb döntés, ha hosszú élettartamú, egyúttal attraktív emblémával tenné szebbé a konkrét szerelést.
Vállaljuk továbbá mez hímzését is.
Sportolók visszatérő igénye futball mezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.
Belváros

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű hímző berendezéseket működtetünk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és csaknem tetszőleges tónusban beszerezhető. A gépi hímzés látványos és időtálló technológia, nem halványul el.
Kuncsaftjaink egyedi igényeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
logóval hímzett póló Belváros
Szeretnénk kiemelni, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így partnereinktől tökéletes minőségű alapanyagokat vásárolunk, és hímzőgépeink szintén állandó kontroll alatt vannak, ezen kívül a negyed évszázados jártasság is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat.
A mezeken túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, mindenféle névre szóló ajándékot elkészítünk gyönyörű kinézettel, olcsón.

Felvarró készítés árak

A fizetendő összeg a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott terméktől és a megrendelt termékek számától. Előnyben részesítjük mindenkinél az egyedi árajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha póló csináltatásról van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszatérő kuncsaftjaink óriási darabszámban rendelnek nálunk pl. különféle hímzett termékeket.
baseball sapka hímzés Belváros
Megrendeléseit akár díjtalanul is elvisszük az Ön által megjelölt helyre megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett termék kiszállítása Belváros – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés gyártása a dizájn után többnyire 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a megrendelt termék alapanyaga nem elérhető azonnal, akkor kérésére szívesen megvásároljuk, ilyen esetben pár nappal meghosszabbodik a szokásos elkészítési idő.
Az átvétel történhet úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén ingyen elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, viszont – elsősorban nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Belváros

 • törölköző hímzés akár azonnal Belváros
 • ballagási batyu hímzés Belváros
 • baseball sapka emblémázás Belváros
 • céges póló hímzés Belváros
 • céglogó hímzés Belváros
 • egyedi pulóver hímzése géppel Belváros
 • vasalható felvarró Belváros
 • köntös hímzés Belváros
 • galléros póló hímzése Belváros
 • hímzett embléma Belváros
 • kabát hímzés Belváros
 • mellény hímzés Belváros
 • névre szóló ajándék hímzés Belváros
 • póló feliratozás olcsón Belváros
 • pulóver feliratozás hímzéssel Belváros
 • sport mez feliratozás Belváros
 • szöveg hímzése Belváros
 • zászló hímzés Belváros

hímzett logó, felvarró embléma Belváros
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Belváros körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!