Céglogó hímzés Budakeszierdő

Céglogó hímzés Budakeszierdő

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Budakeszierdő területén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva. Gépi hímzett céglogók minőségi alapanyagokból.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és azonnal kapcsolatba léphet velünk anélkül, hogy be kellene ütnie a számunkat.

mez feliratozás Budakeszierdő

Egyénre szabott formaruha hímzése géppel Budakeszierdő övezetében nagy mennyiségben

Amennyiben ad a külsőségekre is, vagy csupán egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor a legokosabb elképzelés a saját céges emblémával feliratozott, hímzett munkaruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének páratlan megjelenést nyújtani az egyesületüknek, éppúgy okos döntés a saját logóval ékesített, hímzett póló és egyéb hímzett mellény.

reklám póló hímzése Budakeszierdő

A mez hímzés az egyik legjobb választás, ha hosszú élettartamú, egyben látványos felirattal tenné szebbé az adott öltözetet.
Vállaljuk továbbá baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek visszatérő megrendelése focimezek számozása, illetve trikók készítése is.

Gépi hímzési módszerek

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, modern gépsorokat működtetünk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és csaknem tetszőleges színben elérhető. A gépi hímzés attraktív és időtálló folyamat, nem halványul el.
Vevőink egyéni igényeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
logóval hímzett póló Budakeszierdő
Hangsúlyozzuk, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért partnereinktől elsőrendű minőségű alapanyagokat veszünk, és a hímzést végző gépsoraink is állandó felügyelet alatt vannak, ezen túlmenően a 25 éves jártasság is segít a jó minőség elérésében.
A munkaruhákon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különböző névvel ellátott ajándékot elkészítünk dekoratív kinézettel, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

Az ár a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kiviteltől és a darabszámtól. Jobban szeretjük a legtöbb esetben a saját igényeire testre szabott árajánlat adását.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha póló csináltatásról van szó, akkor a legjobb helyre fordult, visszajáró ügyfelek hatalmas mennyiségekben vásárolnak tőlünk pl. különféle hímzett termékeket.
baseball sapka emblémázás Budakeszierdő
A megvásárolt termékeket akár ingyen is házhoz szállítjuk megfelelő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Budakeszierdő – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése formatervezés után általában 1-2 munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kívánsága szerinti termék alapanyaga nem rögtön hozzáférhető, követelménye alapján vállaljuk a beszerzést is, ennek esetén 1-2 munkanappal növekszik a megszokott időtartam.
A termék átadása lebonyolítható személyesen, sok termék esetén szállítási díj nélkül is elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén szokásos módon készpénzes fizetés történik, viszont – leginkább nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Budakeszierdő

 • törölköző hímzés akár azonnal Budakeszierdő
 • ballagási tarisznya hímzés Budakeszierdő
 • baseball sapka emblémázás Budakeszierdő
 • céges ing hímzés Budakeszierdő
 • cég embléma hímzés Budakeszierdő
 • egyedi póló hímzése géppel Budakeszierdő
 • vasalható felvarró Budakeszierdő
 • formaruha hímzés Budakeszierdő
 • galléros póló hímzése Budakeszierdő
 • hímzett embléma Budakeszierdő
 • kabát hímzés Budakeszierdő
 • ing hímzés Budakeszierdő
 • névre szóló törölköző Budakeszierdő
 • póló feliratozás Budakeszierdő
 • egyedi pulóverek pároknak Budakeszierdő
 • sport mez feliratozás Budakeszierdő
 • szöveghímzés törölközőre Budakeszierdő
 • zászló hímzés Budakeszierdő

hímzett logó, felvarró embléma Budakeszierdő
Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Budakeszierdő környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!