Törölköző hímzés Csillebérc

Törölköző hímzés Csillebérc

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Csillebérc vonzáskörzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből. Elegáns hímzett törölköző ajándékba.
Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene ütnie a számunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Csillebérc

Egyedi pulóver gépi hímzése Csillebérc övezetében kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy mindössze szeretné egységes ruházatban megjelentetni alkalmazottait, akkor praktikus elképzelés a vállalati emblémával ékesített, hímzett póló és hímzett köpeny.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos csapatnak, és szeretnének megkülönböztetett arculatot kölcsönözni a csapatuknak, szintúgy remek gondolat a emblémával ékesített, hímzett póló és egyéb hímzett ajándékok.

hímzett póló Csillebérc

A póló hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha hosszú élettartamú, egyben esztétikus jelképpel ékesítené a konkrét ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportolók visszatérő megrendelése futball mezek számozása és melegítők emblémázása is.

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, modern hímző berendezéseket üzemeltetünk. A hímzés végrehajtható magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és azt lehet mondani, hogy tetszőleges tónusban hozzáférhető. A gépi hímzés mutatós és hosszú élettartamú eljárás, nem kopik el.
Kuncsaftjaink egyedi követelményeinek megfelelően különleges gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pólókra.
logóval hímzett póló Csillebérc
Szeretnénk kiemelni, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, így partnereinktől kifogástalan minőségű alapanyagokat veszünk, és a hímzést végző gépsoraink szintén állandó felülvizsgálat alatt vannak, ezen kívül a 25 éves szakmai múlt is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A formaruhákon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk esztétikus kivitelben, olcsón.

Pólóhímzés árak

Az ár a tervezés és az elkészítés során is függ az adott kiviteltől és a tétel nagyságától. Előnyben részesítjük a legtöbb esetben az egyedi árajánlat adását.
Ajánljuk magunkat, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszatérő kuncsaftjaink óriási darabszámban vásárolnak tőlünk pl. egyedi hímzett ajándékokat.
szabvány táska hímzés Csillebérc
A megvásárolt termékeket akár grátisz is elvisszük az Ön által megjelölt helyre elegendő tételszám esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Csillebérc – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése a dizájn után rendszerint pár napig tart. Ha pl. a kívánsága szerinti termék nyersanyaga nincs éppen raktáron, igénye szerint szívesen megvásároljuk, ennek esetén pár nappal meghosszabbodik a jellemző gyártásidő.
Az átvétel lehetséges személyesen, nagy tétel esetén szállítási díj nélkül is házhoz szállítjuk.
Személyes átadás-átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, de – elsősorban nagyobb tétel esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Csillebérc

 • ajándék hímzés Csillebérc
 • ballagási tarisznya készítés Csillebérc
 • baseball sapka hímzés Csillebérc
 • céges ing hímzés Csillebérc
 • cég embléma hímzés Csillebérc
 • egyedi póló hímzése géppel Csillebérc
 • felvarró készítés Csillebérc
 • egyenruha hímzés Csillebérc
 • galléros póló hímzése Csillebérc
 • hímzett embléma Csillebérc
 • kabát hímzés Csillebérc
 • ing hímzés Csillebérc
 • névre szóló törölköző Csillebérc
 • póló feliratozás olcsón Csillebérc
 • pulóver feliratozás hímzéssel Csillebérc
 • sport mez feliratozás Csillebérc
 • szöveg hímzése Csillebérc
 • zászló hímzés Csillebérc

hímzett felvarrók, emblémák Csillebérc
Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Csillebérc régiójában, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .