Egyedi hímzett ajándékok Óbuda

Egyedi hímzett ajándékok Óbuda

Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Óbuda környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy tervezze meg cége imázsát egy hímzett céges pólóval.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és rögtön hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene gépelnie a telefonszámunkat.

baseball sapka himzés telefonszám Óbuda

Névre szóló mez gépi hímzése Óbuda régiójában nagy mennyiségben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy csak szeretné, ha munkatársai munkaruhában dolgoznának, akkor praktikus választás a saját céges logóval ellátott, hímzett ing és hímzett fejfedő.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének rendhagyó karaktert kölcsönözni a csapatuknak, szintén okos gondolat a saját logóval felruházott, hímzett póló és egyéb hímzett ruhadarabok.

póló hímzés géppel Óbuda

Az egyenruha hímzés az egyik legjobb választás, ha tartós, egyúttal dekoratív felirattal tenné szebbé a kívánt ruhadarabokat.
Vállaljuk továbbá névre szóló törülközők elkészítését is.
Sportolók visszatérő igénye focimezek számozása és trikók készítése is.
Óbuda

Gépi hímzési technológiák

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, programozható hímző berendezéseket alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és szinte tetszőleges tónusban rendelkezésre áll. A gépi hímzés esztétikus és hosszú élettartamú megoldás, nem halványul el.
Kuncsaftjaink egyéni kéréseinek megfelelően speciális gépi hímzéssel részletgazdag mintákat hímzünk pulóverekre.
hímzett póló Óbuda
Szeretnénk kiemelni, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért beszállítóinktól jó minőségű nyersanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink is állandó felülvizsgálat alatt vannak, ezen kívül a 25 éves szakmai múlt is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A ruhákon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, mindenféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk tetszetős kinézettel, kedvező áron.

Pólóhímzés árak

Az ár a tervezés és az elkészítés esetén is függ az adott kiviteltől és a darabszámtól. Előnyben részesítjük többnyire az egyedi árajánlat készítését.
Szeretnénk figyelmébe ajánlani, ha formaruha hímzésről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, visszatérő kuncsaftjaink hatalmas mennyiségekben rendelnek nálunk pl. emblémázott baseball sapkákat.
baseball sapka emblémázás Óbuda
A megvásárolt termékeket akár grátisz is kiszállítjuk megfelelő tételszám esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Óbuda – átvétel, fizetési feltételek

A rendelés elkészítése a dizájn után általában 1-2 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a kívánsága szerinti ajándék nyersanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, követelménye alapján szívesen megvásároljuk, ilyen esetben pár nappal meghosszabbodik a tipikus gyártásidő.
A termék átadása lehetséges személyesen, nagy tétel esetén grátisz házhoz szállítjuk.
Személyes átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, de – zömmel nagyobb tétel esetén – banki átutalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Óbuda

 • törölköző hímzés akár azonnal Óbuda
 • ballagási tarisznya hímzés Óbuda
 • baseball sapka emblémázás Óbuda
 • céges ing hímzés Óbuda
 • céglogó hímzés Óbuda
 • egyedi póló hímzése géppel Óbuda
 • felvarró tervezés Óbuda
 • formaruha hímzés Óbuda
 • galléros póló hímzése Óbuda
 • hímzett céglogó Óbuda
 • kabát hímzés Óbuda
 • ing hímzés Óbuda
 • névre szóló törölköző Óbuda
 • póló feliratozás olcsón Óbuda
 • kapucnis pulóver feliratozás Óbuda
 • sport mez feliratozás Óbuda
 • szöveg hímzése Óbuda
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Óbuda

névvel hímzett törölköző Óbuda
Kitűnő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Óbuda övezetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

1 thought on “Egyedi hímzett ajándékok Óbuda”

 1. Graf Adrienn

  Jò napot!
  Òbudán hol tudom átvenni ha rendelnèk törülközöre himzèst?
  Kõszõnettel Graf Adrienn

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!