Szöveghímzés nagy tételben Mocsárosdűlő

Szöveghímzés nagy tételben Mocsárosdűlő

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Mocsárosdűlő régiójában, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.
Tervezze meg gondolatban vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.
Ha konkrét kérdése van, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és rögtön hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a telefonszámunkat.

egyedi ajándék hímzés Mocsárosdűlő

Névre szóló mez gépi hímzése Mocsárosdűlő körzetében nagy tételben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy csupán szeretné egységes ruházatban megjelentetni alkalmazottait, akkor praktikus választás a vállalati logóval feliratozott, hímzett munkaruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy sportokkal kapcsolatos klubnak, és szeretnének jellegzetes karaktert biztosítani a szervezetüknek, hasonlóképpen ideális döntés a saját logóval ellátott, hímzett mez és egyéb hímzett ajándékok.

póló hímzés géppel Mocsárosdűlő

A pulóver hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyúttal dekoratív felirattal látná el a kívánt ruhadarabokat.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportegyesületek rendszeres igénye focimezek számozása, illetve melegítők emblémázása is.
Mocsárosdűlő

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kiemelkedő minőségű, modern gépsorokat működtetünk. A hímzés végezhető magán a ruhadarabon, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és úgyszólván akármilyen tónusban hozzáférhető. A gépi hímzés mutatós és tartós eljárás, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Vevőink saját kéréseinek megfelelően specifikus gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk fel.
hímzett kapucnis pulóver Mocsárosdűlő
Hangsúlyozzuk, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, ezért partnereinktől hibátlan minőségű nyersanyagokat vásárolunk, és hímzőgépeink is megszakítás nélkül felülvizsgálat alatt vannak, ezen kívül a több évtizednyi tapasztalat is segít a jó minőség elérésében.
A ruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a ballagási tarisznya hímzés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk tetszetős kinézettel, elfogadható áron.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás során is függ az adott terméktől és a tétel nagyságától. Előnyben részesítjük többnyire a saját igényeire testre szabott árajánlat készítését.
Ne feledje, ha gépi hímzésről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszatérő kuncsaftjaink nagy tételben vesznek tőlünk pl. különféle hímzett termékeket.
szabvány táska hímzés Mocsárosdűlő
A megvásárolt termékeket akár díjtalanul is kiszállítjuk kielégítő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Mocsárosdűlő – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése formatervezés után javarészt 1-2 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben pl. a megrendelt póló nyersanyaga nem elérhető azonnal, követelménye alapján szívesen megvásároljuk, ilyen esetben néhány nappal nő a jellemző gyártásidő.
Az átvétel lehetséges személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén szállítási díj nélkül is házhoz szállítjuk.
Személyes átadás-átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, viszont – főleg nagyobb mennyiség esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Mocsárosdűlő

 • törölköző hímzés akár azonnal Mocsárosdűlő
 • ballagási tarisznya készítés Mocsárosdűlő
 • baseball sapka emblémázás Mocsárosdűlő
 • céges póló hímzés Mocsárosdűlő
 • cég embléma hímzés Mocsárosdűlő
 • póló minták hímzése géppel Mocsárosdűlő
 • tépőzáras felvarrók Mocsárosdűlő
 • formaruha hímzés Mocsárosdűlő
 • galléros póló hímzése Mocsárosdűlő
 • hímzett céglogó Mocsárosdűlő
 • kabát hímzés Mocsárosdűlő
 • ing hímzés Mocsárosdűlő
 • névre szóló törölköző Mocsárosdűlő
 • póló feliratozás olcsón Mocsárosdűlő
 • kapucnis pulóver feliratozás Mocsárosdűlő
 • sport mez feliratozás Mocsárosdűlő
 • szöveg hímzése Mocsárosdűlő
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Mocsárosdűlő

törölköző hímzés Mocsárosdűlő
Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Mocsárosdűlő körzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .