Vasalható felvarró Csillaghegy

Vasalható felvarró Csillaghegy

Kiemelkedő minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Csillaghegy térségében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, a XVI. kerület mellett lévő telephelyünkről.
Tervezze meg gondolatban a céges pólóját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha konkrét kérdése van, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, nyomja meg a lenti fényképet okostelefonján, és azonnal hívhatja ügyfélszolgálatunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a telefonszámunkat.

póló hímzés ügyfélszolgálat Csillaghegy

Egyénre szabott pulóver hímzése géppel Csillaghegy környékén kis mennyiségben

Ha fontos a vállalatának imázsa, vagy csak egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor praktikus elképzelés a saját céges emblémával ellátott, hímzett pulóver és hímzett sapka.
Ha tagja egy airsoft klubnak, és szeretnének páratlan karaktert adni az egyesületüknek, hasonlóképpen nagyszerű választás a emblémával ékesített, hímzett mez és egyéb hímzett mellény.

póló hímzés géppel Csillaghegy

A pulóver hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyben pompás emblémával díszítené a konkrét szerelést.
Ezen kívül elvégezzük mez hímzését is.
Sportegyesületek gyakori igénye futball mezek számozása, illetve trikók készítése is.
Csillaghegy

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, programozható gépsorokat alkalmazunk. A hímzés végezhető magán a ruhadarabon, vagy külön felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és úgyszólván bármilyen árnyalatban megoldható. A gépi hímzés esztétikus és tartós technológia, nem tűnik el az idő múlásával sem.
Kuncsaftjaink egyéni kéréseinek megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pólókra.
hímzett kapucnis pulóver Csillaghegy
Hangsúlyozzuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, így partnereinktől jó minőségű alapanyagokat veszünk, és a hímzést végző gépsoraink szintén állandó felügyelet alatt vannak, valamint a negyed évszázados tapasztalat is segít a jó minőség elérésében.
A pólókon túlmenően tevékenységi körünkbe tartozik a ballagási tarisznya hímzés, mindenféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk dekoratív külalakban, megfizethető összegért.

Pólóhímzés árak

A fizetendő összeg a tervezés és a gyártás során is függ az adott terméktől és a tétel nagyságától. Előnyben részesítjük a legtöbb esetben az egyedi ajánlat készítését.
Ajánljuk magunkat, ha formaruha hímzésről van szó, akkor nálunk jó helyen jár, törzsvásárlóink hatalmas mennyiségekben vásárolnak nálunk pl. emblémázott baseball sapkákat.
szabvány táska hímzés Csillaghegy
Megrendeléseit akár díjtalanul is elvisszük az Ön által megjelölt helyre elegendő mennyiségű megrendelés esetén!

Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Csillaghegy – átvétel, fizetési feltételek

A termék gyártása a dizájn után javarészt néhány munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a kért póló alapanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, követelménye alapján szívesen megvásároljuk, ilyen esetben 1-2 munkanappal növekszik a megszokott elkészítési idő.
A termék átadása lehetséges személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén grátisz elvisszük az Ön által megjelölt helyre.
Személyes átadás-átvétel esetén általában készpénzes fizetés történik, de – zömmel nagyobb mennyiség esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Csillaghegy

 • ajándék hímzés Csillaghegy
 • ballagási batyu hímzés Csillaghegy
 • fullcap sapka hímzés Csillaghegy
 • céges póló hímzés Csillaghegy
 • céglogó hímzés Csillaghegy
 • póló minták hímzése géppel Csillaghegy
 • felvarrók olcsón Csillaghegy
 • köntös hímzés Csillaghegy
 • galléros póló hímzése Csillaghegy
 • hímzett embléma Csillaghegy
 • kabát hímzés Csillaghegy
 • mellény hímzés Csillaghegy
 • névre szóló törölköző Csillaghegy
 • póló feliratozás Csillaghegy
 • pulóver feliratozás hímzéssel Csillaghegy
 • sport mez feliratozás Csillaghegy
 • szöveg hímzése Csillaghegy
 • egyházi zászló készítés hímzéssel Csillaghegy

hímzett logó, felvarró embléma Csillaghegy
Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, ballagási tarisznya hímzés, minőségi gépi hímzés Csillaghegy területén, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!