Zászló hímzés Békásmegyer

Zászló hímzés Békásmegyer

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Békásmegyer vonzáskörzetében, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.
Tervezze meg gondolatban vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pulóverrel.
Ha bővebb információra van szüksége egy problémával kapcsolatban, vagy telefonon szeretne egyeztetni velünk, érintse meg a következő fotóra okostelefonján, és azonnal tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene írnia a telefonszámunkat.

póló hímzés ügyfélszolgálat Békásmegyer

Egyedi póló gépi hímzése Békásmegyer területén nagy tételben

Ha úgy gondolja, hogy jó bornak is kell a cégér, vagy mindössze egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor praktikus választás a vállalati logóval ékesített, hímzett egyenruha és hímzett sapka.
Ha tagja egy hobbyval kapcsolatos klubnak, és szeretnének sajátos külsőt nyújtani a szervezetüknek, hasonlóképpen remek választás a csapatnevekkel díszített, hímzett póló és egyéb hímzett ruhadarabok.

hímzett póló Békásmegyer

Az egyenruha hímzés az egyik legjobb választás, ha hosszú élettartamú, egyben attraktív emblémával díszítené a szóban forgó öltözetet.
Ezen kívül elvégezzük baseball sapka hímzését is.
Sportegyesületek visszatérő megrendelése focimezek számozása és trikók készítése is.
Békásmegyer

Gépi hímzési technikák

A gépi hímzéshez kiváló minőségű, modern hímzőgépeket alkalmazunk. A hímzés végrehajtható magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. poliészter, és úgyszólván akármilyen árnyalatban beszerezhető. A gépi hímzés esztétikus és strapabíró folyamat, nem halványul el.
Ügyfeleink egyedi kéréseinek megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pulóverekre.
logóval hímzett póló Békásmegyer
Hangsúlyozzuk, hogy perspektivikusan gondolkodunk, ezért beszállítóinktól jó minőségű alapanyagokat szerzünk be, és a hímzést végző gépsoraink is folytonos kontroll alatt vannak, ezen kívül a 25 éves jártasság is hozzájárul a kiemelkedő színvonal eléréséhez.
A munkaruhákon túlmenően a vállalt szolgáltatások közé tartozik a zászló hímzés, különféle névvel ellátott ajándékot elkészítünk szép külalakban, megfizethető összegért.

Felvarró készítés árak

A munkadíj a tervezés és a gyártás során is függ az adott kiviteltől és a tétel nagyságától. Szívesen vesszük többnyire az egyéni ajánlat adását.
Ajánljuk magunkat, ha törölköző hímzéséről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, visszajáró ügyfelek nagy tételben vesznek tőlünk pl. emblémázott baseball sapkákat.
baseball sapka emblémázás Békásmegyer
Vásárlását akár grátisz is kiszállítjuk elegendő tételszám esetén!

Hímzett baseball sapka kiszállítása Békásmegyer – átvétel, fizetési feltételek

A termék elkészítése formatervezés után többnyire pár napig tart. Ha pl. a kért póló alapanyaga nincs felhasználásra kész állapotban, igénye szerint szívesen megvásároljuk, ekkor 1-2 munkanappal növekszik a szokásos időtartam.
Az átvétel lebonyolítható úgy, hogy bejön hozzánk, sok termék esetén szállítási díj nélkül is szállítjuk ki.
Személyes átvétel esetén tipikusan készpénzes fizetés történik, azonban – kiváltképpen nagyobb tétel esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

Gépi hímzés termékek Békásmegyer

 • egyedi hímzett ajándékok Békásmegyer
 • ballagási tarisznya hímzés Békásmegyer
 • egyedi sapka tervezés Békásmegyer
 • céges póló hímzés Békásmegyer
 • cég embléma hímzés Békásmegyer
 • egyedi pulóver hímzése géppel Békásmegyer
 • felvarró készítés Békásmegyer
 • egyenruha hímzés Békásmegyer
 • galléros póló hímzése Békásmegyer
 • hímzett embléma Békásmegyer
 • kabát hímzés Békásmegyer
 • mellény hímzés Békásmegyer
 • névre szóló törölköző Békásmegyer
 • póló feliratozás Békásmegyer
 • egyedi pulóverek pároknak Békásmegyer
 • sport mez feliratozás Békásmegyer
 • szöveg hímzése Békásmegyer
 • zászló hímzés Békásmegyer

hímzett felvarrók, emblémák Békásmegyer
Kitűnő minőségű, egyedi pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Békásmegyer körzetében, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Budapest melletti gyártóműhelyünkből.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

error: Content is protected !!